IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 36 37 38 39 >  
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
andreea10u
post Oct 5 2012, 02:59 PM
Post #371

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,437

Revin cu un update.. trist, de data asta. Totul parca a luat-o razna pe fata mea. Cateva zile, 2-3 dupa ce am scris aici, a mers mai bine.. nu au mai aparut cosuri noi.. poate 1-2 dar mici, pielea nu mai era asa uscata si nici nu se mai descuama asa tare. Acum 3-4 zile, exact inainte de fericirea lunara, am observat o usoara inrautatire dar stiam de la ce e si am zis asta e.. dar a trecut perioada aia si de ieri tot apar, vreo 3 pe frunte, 2 pe obraz si sunt dureroase... as vrea sa ma vad cu niste prieteni in weekend, sunt si in prima saptamana de facultate.. si saptamana asta nu am avut multe cursuri dar de saptamana viitoare o sa am si o sa intru in contact cu atata lume si mi-e atat de rusine de fata mea... nici nu stiu daca asta mai face parte din perioada aceea in care Retin-A/Brevoxyl scot tot raul din interior....

This post has been edited by andreea10u: Oct 5 2012, 02:59 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Oct 5 2012, 04:08 PM
Post #372

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asa se spune, Andreea! Toata lumea a patit la fel la inceput. In plus hormonii au avut si au un rol important in toata tarasenia asta, sa stii...
Ti-am promis niste informatii despre dieta in acnee: Dieta pentru acnee

+Quote Post
andreea10u
post Oct 6 2012, 12:42 PM
Post #373

Contaminat
*

Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E foarte complet si util articolul! Pe cateva deja le-am introdus/scos din alimentatie, de unele nici nu stiam..desi m-am documentat destul de mult in ultimile luni.
In legatura cu fata mea, e din ce in ce mai rau.. de-o fi tot raul spre bine.

+Quote Post
Diana.
post Oct 6 2012, 01:30 PM
Post #374

Fondator eLady.ro

Nu dispera, iubita! Si mare atentie la ce cosmetice folosesti. Eu nu am suferit de pe urma acneei, insa am o prietenea care acum e prin Italia care avea o afurisita de acnee nodulara chistica nenorocita de se chinuia biata mea Cristina de o viata cu ea. Mi se rupea sufletul cind o vedeam cum se lupta cu acneea...

Si ca o completare la articol: daca ai de unde lua lapte si brinza de la oameni, nu din comert, e bine sa le consumi pentru ca ai nevoie de calciu.

+Quote Post
andreea10u
post Oct 6 2012, 02:33 PM
Post #375

Contaminat
*

Lapte nu am prea baut in ultimul timp pentru ca imi face rau. Adica imi place, mi se face pofta cateodata dar dupa ce beau o cana.. am niste stari tare urate de la stomac, greata.. Branza insa mananc si de cele mai multe ori, iau de la tara cand ma duc.
Doamne, eu sper sa nu ma chinui o viata cu nemernica asta de acnee.. ca-mi iau campii, serios! Si asa zilele astea am avut moralul la pamant.. nici nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa ies luni din casa, ca pe timpul weekendului mi-am anulat orice iesire.
Cosmetice.. cred ca am mai zis: fond de ten de la Vichy Normaderm, crema hidratanta si demachiant de la Bioderma si o pudra de la ELF parca care e pe terminate si trebuie sa iau ceva nou.. si mai bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by andreea10u: Oct 6 2012, 02:34 PM

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 7 2012, 08:07 PM
Post #376

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Andreea, mergi pe youtube si cauta diamondsandheels14 si vezi cum sa maschezi acneea pana ii dai de cap. Tipa asta e fantastica, a avut probleme foarte mari cu pielea si a invatat cum sa o ascunda macar pana gasesti tratamentul adecvat problemei tale si in acelasi timp nu agravezi situatia.
Recomanda o multime de produse de calitate care doar acopera fara sa incarce tenul, e nevoie de un primer fara siliconi, un fond de ten rezistent si multa incredere ca toate probleme au o rezolvare.
Daca tu zici ca iti apar mai multe cosuri in jurul ciclului e posibil sa fie o problema hormonala.
Dieta cu siguranta are importanta, mancarea e combustibilul corpului nostru, daca e de calitate functionam bine, daca nu apar probleme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lapte si produsele lactate sunt interzise in intregime cand e vb de acnee, si eu sunt dependenta de lapte si branza insa macar le-am redus, daca as putea sa renunt la ele de to ar fi ideal, la fel la dulciurile procesate, numai bine nu face zaharul in organism.

This post has been edited by bebe_maria: Oct 7 2012, 08:08 PM

+Quote Post
Bia
post Oct 7 2012, 11:29 PM
Post #377

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Vin si eu cu un sfat, desi eu nu am acnee, dar lucrez cu foarte multe persoane cu diverse tipuri de acnee.

Nu stiu cat de mult iti permiti tu sa investesti in ingrijirea fetei si produse de machiaj dar e bine sa tii cont ca produsele de calitate, ceva mai scumpe uneori, sunt de multe ori mai blande cu tenul si contin mai putine substante ce ti-ar putea irita tenul sau ce ar putea duce la eruptii.

Sunt de acord cu Maria in ceea ce priveste machiajul.

E bine sa acoperi acneea pentru ca te face sa te simti mai bine dar si pentru ca astfel protejezi fata de factorii externi, poluare si nu numai. Trebuie sa ai grija foarte mare la igiena trusei de machiaj si a pensulelor. Cele pentru fond de ten, pudra, blush, corector trebuie spalate zilnic si pulverizate cu alcool de minim 70%. Orice bacterie ce ramane pe pensule iti poate cauza o noua eruptie la nivelul fetei.

Apoi, trusa de farduri trebuie si ea tinuta foarte curata (stiu ca e o bataie de cap) si te sfatuiesc sa iti cumperi o spatula de inox de care sa te ajuti sa scoti o cantitate de produs necesara utilizarii, pentru corector in special sau in caz ca fondul de ten nu are pompita sau daca nu sunt ambalate in tuburi moi ce prin presare disperseaza o cantitate de produs anume. Spatula trebuie stearsa cu alcool inainte de fiecare inserare in produs.

Daca folosesti puf pentru pudra nu-l tine in cutia de pudra ci separat. Eu invat fetele cu acnee sa foloseasca pentru machiajul initial un puf de velur pe care sa-l spele zilnic si pentru retus pe parcursul zilei niste foite absorbante pe baza de orez. In cazul in care prefera pudra compacta atunci ia-ti 4-5 dischete demachante si pune-le in cutiuta de pudra. Foloseste 1 discheta pentru retus si apoi arunc-o. Astfel, nu contaminezi pudra cu bacterii.

Posibil sa se creada ca exagerez dar produsele cosmetice sunt cel mai mare dusman al tenului in cazul in care nu sunt pastrate curate, deoarece sunt un mediu propice de dezvoltare a bacteriilor.

PS: Daca-ti permiti sa investesti intr-un aerograf de uz personal ar fi minunat deoarece este cea mai igienica metoda de a aplica machiajul (mai ales pe tenul cu probleme). Iti va lua ceva timp pana sa te obisnuiesti cu el dar merita efortul si nimic nu e imposibil. Pe blogul meu am dat exemplu de cateva branduri, asa ca te sfatuiesc sa citesti cele 2 articole despre acest subiect.

+Quote Post
feliciapo
post May 19 2014, 12:36 PM
Post #378

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 12,449

Eu am obtinut rezultate incurajatoare cu siplimentul spam. Produsul s-a dovedit a fi destul de eficient si a actionat destul de rapid fara sa-mi produca efecte secundare!

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 21 2014, 10:21 PM
Post #379

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Am fost cu fata la dermatolog. Are tratament pt 3 luni, cu antibiotic Unidox. Se spala pe fata dimineata si seara cu Sebium Gel de la Bioderma, dimineata isi aplica Bioderma AI Sebium Corector (e 2 in 1, un fel de crema verzuie si fondul de ten), apoi crema Skinoren (asteptam sa se termine Skinoren si sa cumparam Istorexin, ca alternativa a fost Skinoren pt ca pt o perioada nu s-a gasit Istorexin in farmacii). APoi, seara, tot sebium gel, dupa skinoren si dupa Sebium Hydra. O perioada (are 3 sapt de cand face trat., sapt viitoare ne prezentam la control) i s-a curatat fata binisor, dar nu complet, insa avand in vedere ca e perioada in care trebuie sa-si faca aparitia menstruatia, i-au aparut din nou in nr mare (eu asta zic ca e motivul aparitiei in nr asa de mare a cosurilor). Sper ca in 3 luni sa se trateze si sa facem peeling pt cicatrici.

+Quote Post
Diana.
post Nov 23 2014, 01:26 PM
Post #380

Fondator eLady.ro

Sa speram ca e doar o acnee juvenila si ca nu o sa aibe fata de tras ani de zile, cum se chinuie fetele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 36 37 38 39 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 06:46 PM