IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
albinuza
post May 1 2010, 11:05 AM
Post #701

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Di, capul sus (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu ma pregatesc sa fac un drum pana la Torino, sa trimit decodorul acasa, sa mi.l repare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aici e urat afara..
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 1 2010, 03:16 PM
Post #702

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Las` ca mi-o trecut deja! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce fac fetele? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post May 1 2010, 05:51 PM
Post #703

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna ziua. Eu sunt franta, ma doare capul si am o stare aiurea. Diana, ti-a trecut tie si m-a luat pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar mie imi trece asa cum vine.
A venit mama azi la mine sa stea cu copiii. Baietii tare zburdalnici mai sunt, numai eu stiu ce le poate capu'.
Am vorbit cu mama dimineata si am plecat cu sufletul zdruncinat. Inainte sa ajung la piata, am intrat intr-o biserica din Alexandru, unde spre uimirea mea erau o parte din moastele sfantului Nectarie, asa ca am lasat un pomelnic cu numele unor cunostinte bolnave si am aprins cate o lumanare pentru sanatate. V-am trecut si pe voi cu numele care apareti pe aici(va stie Dumnezeu care sunteti) si care aveti probleme cu tiroida, pe mama am pus-o in frunte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Trebuie sa ma apuc si de invatat, dar spor nu mai am si asta e o problema pentru mine. Nu mai stiu cum sa ma impart si ma seaca un picior, imi vine sa-l tai (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Azi mi-am dorit sa am aripi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa auzim numai de bine, va pup.

+Quote Post
Diana.
post May 1 2010, 06:26 PM
Post #704

Fondator eLady.ro

Ce frumos, Oana... m-ai impresionat teribil! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Sa te tina Dumnezeu sanatoasa sa ai grija de pici si sa iti implinesti toate visurile, draga mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post May 1 2010, 06:41 PM
Post #705

Incurabil

Eeeeei, eu intru in biserica numai cand am probleme de suflet, asa de aiurea sunt. Cand mi-i bine uit (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Daca sunt sanatoasa le fac eu incetul cu incetul pe toate.

+Quote Post
Oana
post May 2 2010, 08:04 AM
Post #706

Incurabil

Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Eu am stat cu inima stransa toata noaptea. Baietelul pe care vreau sa-l botez are probleme de sanatate. E in spital.
Stiu doar ca se ineaca atunci cand incearca sa-i dea de mancare. Mama lui e saraca lipita pamantului.Am sunat-o toata noaptea, era distrusa, plangea si nu era in stare sa vorbeasca. Ma duc azi la ea, sa vad si eu ce pot sa-i duc.
Ma gandesc sa chem preotul de la bisericuta din incinta spitalului si sa-l botez acolo.
Una peste alta, ma doare un picior prea tare, pana si noaptea cand stau intinsa . Ma duc la medic sa-mi fac un control, ca nu-i de gluma.

O duminica frumoasa.

+Quote Post
Laryss_A
post May 2 2010, 12:51 PM
Post #707

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Salutare, fetele cucuietele !

Eu am baut cafeluta, am facut o tocanita si acum ascult "Jura Secreta" , si-mi amintesc de vremea cand urmaream telenovela Da cor do pecado (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Nu (mai) urmaresc telenovele de ani de zile , si am urmarit doar vreo 3 cred insa , asta mi-a ramas in suflet nu stiu de ce, iar melodiile de pe coloana sonora imi plac la nebunie majoritatea. Plus limba portugheza.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Si ma oftic ca nu gasesc topicul cu muzichie sa postez acolo.

Si cred ca ies la o plimbarica-n doi, e asa de frumos afara!

Oana, sanatate multa, si tie si bebelusului. Durerea pe un picior poate avea multiple cauze. Tot mergand din doctor in doctor pentru niste probleme pe care le am , am aflat ca spre exemplu sindromul colonului iritabil e un sindrom subestimat in sensul ca da multe dureri care radiaza in diferite zone si moduri si in general primesti tratament pentru bila sau pancreas, adica tratament necorespunzator. In fine, era doar un exemplu, ce vroiam sa spun este sa cauti sa mergi la un medic care sa nu te expedieze din doua cuvinte. Eu am oroare de medicii care te vad 5 minute si-ti dau pumnul de pastile.

Cat despre copilas, poate nu-i atat de grav ce i se intampla, poate-i ceva trecator, poate are probleme cu burtica , iar mama e normal sa fie disperata, ca-i mama, insa nu e musai sa fie ceva grav. Doamne-ajuta !

Duminica faina va doresc !

+Quote Post
Oana
post May 2 2010, 12:53 PM
Post #708

Incurabil

Pe unde sunteti? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Ma pregatesc si eu sa plec, poate se tine de cuvant persoana pe care o astept de dimineata sa stea cu copiii.
La noi e cald, chiar foarte cald pentru periaoada asta.

Larissa, acum am vazut ca ai postat.
Am sunat la spital si nu-i asa de grav, are putin rosu in gat. S-a mai linistit si mama lui, dar ma duc la ei sa mai vorbesc cu ea. Am gatit ceva si-i duc si ei, ca stiu cum e mancarea de spital.
Cat despre durerea de picior...stiu doar ca am o boala aiurea, dar nu-i asa grava. Totusi tind sa cred ca nu-i de la boala asta. Oricum o sa ma duc sa vad despre ce e vorba, cand voi avea resurse necesare si timp.
O duminica frumoasa si tie Larissa si distractie placuta.

This post has been edited by Oana: May 2 2010, 01:01 PM

+Quote Post
Corina
post May 2 2010, 02:47 PM
Post #709

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Buna fetele! Vreau ceva dulce si mi-e lene sa fac. O sa-l trimit pe domnu sa ia niste minieclere si niste tartine cu fructe. Azi lenevesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !

+Quote Post
Diana.
post May 2 2010, 03:38 PM
Post #710

Fondator eLady.ro

Bonjur!
Oana, multa sanatate micutului si tie! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Lary si mie-mi place portugheza de mor. Insa nu ma poci uita la telenovele. Pur si simplu nu am rabdarea necesara sa le vaz pe-alea cum isi dau ochii peste cap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cori (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , si pe mine ma batea gindul, insa mai vaz... Stau intr-un colt pina-mi trece cheful de facut praji.
Pina una-alta, io prestez niste carne de miel in tigaie si am pus si de-o piinicuta evreiasca. Ca asa mi-a tunat. Ca nu aveam piine proaspata si mi-e lene sa ma duc pina la colt sa cumpar. Cu ocazia asta am descoperit ca ar fi bine sa imi improspatez provizia de drojdie de bere si faina cu trei nule.
Ieri am prestat eksohiko si spanakopita si o banala ciorba de legume, ca lesinam de pofta pe vremea asta, da` cica nu sint bune, dom`le, azi vrea alta haleala! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) L-am invatat prost! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Fraiera cu cioc ce sint!

+Quote Post

99 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 08:25 AM