IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 185 186 187 188 189 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
nastalia
post Jan 22 2009, 02:33 PM
Post #1861

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

Salutare la toata lumea, eu sint nou-nouta pe aici, sint din Republica Moldova dar de citeva luni ma aflu in Franta, asa ca imi sint la dispozitie toate produsele indicate de dl. Montignac, am citit de doua ori prima carte cred ca e "Ma hranesc, deci slabesc" gasita pe internet, apoi am trecut la treaba, azi e a patra zi de cind respect regimul, si ma simt foarte bine, desi uneori parca sint un pic balonata dar am citit pe undeva ca e o reactie normala. Cred ca am inteles multe lucruri mai citind in acelas timt si alta informatie de pe net, dar inca nu am siguranta ca respect in tocmai si nu incurc cite ceva, desi imi doresc foarte mult sa respect in totalitate. Am marea speranta ca nu va suparati pe mine ca m-am inclus in cercul celor veterani deja in respectarea si cunoasterea acestui regim, ca as fi foarte bucuroasa sa aud de la voi ce e bine sa maninc si ce rau. Caci practica intodeuna afost mai buna ca teoria. Merci si poate daca am noroc, mai tirziu vin si cu nedumeririle mele. O zi buna.

Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2009, 03:17 PM
Post #1862

Musafir

nastalia, bine-ai venit la noi!

Pai te asteptam cu meniul zilnic la topicul destinat acestui subiect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
nastalia
post Jan 22 2009, 03:48 PM
Post #1863

Contaminat
*

Member No.: 5,713

pai chiar sint norocoasa, de-mi raspunzi chiar tu, imediat trec si indic ce am papat azi
merci inca odata...!!!

+Quote Post
me_simona
post Jan 28 2009, 02:43 PM
Post #1864

Contaminat
*

Member No.: 5,744

Buna...sunt si eu noua pe aici...din intamplare am gasit acest forum si de cateva zile ma delectez cu ce vad scris aici...asa ca m-am hotarat sa ma alatur si eu...Fiind o fana a revistei Unica si citind articole am aflat de aceasta dieta...M-am documentat mai mult...am gasit si o carte on-line dar cred ca e editie mai veche deoarece unele lucruri citite pe acest forum nu prea corespund...
asa ca m-am hotarat sa ma pun si eu la dieta...adevarul e ca m-am speriat in noaptea de revelion cand m-am urcat pe cantar si am vazut 62 kg...eu care acum 2 ani aveam 50
Tin aceasta dieta de 3 saptamani, aproape patru si de la cele 62 de kg am ajuns la 56...adevarul e ca nu as mai vrea sa slabesc...dar burtica inestetica nu prea vrea sa mearga jos...Adevarul e ca nu am tinut-o prea strict...am mancat cereale fitnes cu lapte 1.5%grasime...si am mancat vreo 2 pungi pana am vazut ca au zahar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De dulce nu prea simt nevoia...duc lipsa cartofilor mai mult...si nici cafeaua nu am putut-o lasa...beau cate una dimineata neindulcita si cu un pic de lapte...adevarul e ca imi place cafeaua foarte mult...nimic nu se compara cu gustul cafelei dimineata...
Va multumesc ca m-ati primit si pe mine
spor la slabit

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2009, 10:10 PM
Post #1865

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Simona! Sedere placuta si ma cit mai multe kilograme in minus!
Revista Unica a publicat informatii despre regimul Montignac foarte tirziu.
La noi a aparut in forum din 8 decembrie 2005 iar in site din din martie 2006 Dieta Montignac
O mare rugaminte. Nu mai abuza de punctele de suspensie ca ne este extrem greu sa te citim.
Multumim frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Posturile care lipsesc au fost mutate aici.

+Quote Post
me_simona
post Jan 29 2009, 08:46 AM
Post #1866

Contaminat
*

Buna din nou.Multumesc de primire.Imi cer scuze pentru punctele se suspensie.Am si eu o intrebare daca ma ajuta cineva:am gasit ieri in auchan faina de grau integrala ecologica de la natura land.E conforma?Pot sa prepar paine si clatite din ea?Iar clatitele cu ce le mancati?Pot sa pun un pic de gem dietetic sau sa imi iau gandul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ?

Multumesc si o zi buna!

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2009, 12:27 PM
Post #1867

Musafir

Bine-ai venit la noi, Simona!
Faina integrala de grau e conforma, nu e voie s-o combini cu grasimi, dar cu dulceata conforma e ok. Painea (cel mai bine si clatitele) facuta cu ea se mananca numai dimineata.

+Quote Post
Pastelata
post Jan 29 2009, 01:14 PM
Post #1868

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Kalua,la fel e si cu faina integrala de ovaz?

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2009, 02:20 PM
Post #1869

Musafir

Da.

+Quote Post
me_simona
post Jan 29 2009, 03:51 PM
Post #1870

Contaminat
*

multumesc,kalua.maine dimineata o sa mananc clatite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
iaurturile light cu fructe cu 1.5 grasime si fara zahar, eu cu aspartam sunt ok?eu ma gandeam decat sa pap o bucatica de ciocolata mai bine un iaurt, asa din cand in cand.nu abuzez,dar mai am si eu pofte de dulce.

+Quote Post

193 Pages V  « < 185 186 187 188 189 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:32 AM