![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 2-October 07 Member No.: 2,345 ![]() |
CIne-mi da si mie niste sfaturi ca imi cade paru?
Iau mai nou viaderm sa vad c poate ca tre ceva medicamentatie ca imi iasa din radacina deci din interior e problema nu? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
....din interior e problema nu? absolut! dar si din exterior caci daca-l intinzi in nestire cu placa fierbinte, il agresezi cu vopseaua, ii mai pui si niste fixativ si-l mai arzi iarasi ca sa stea liiins cam asa se intampla, iti 'iasa din radacina' citeste de la inceput topicul si pe urma mai povestim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
CIne-mi da si mie niste sfaturi ca imi cade paru? Iau mai nou viaderm sa vad c poate ca tre ceva medicamentatie ca imi iasa din radacina deci din interior e problema nu? foloseste ulei de ricin cu 2 ore (sau mai mult..depinde cat timp ai la dispozitie) inainte de a te spala pe cap. iti faci 10 carari si tamponezi ulei de ricin la radacina. fa asta cateva luni regulat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Ce sampoane vi s-au parut mai bune, pentru cresterea si regenerarea parului? Vhicy, Ducray, Phytocyane, Revalid, Foltene, etc? Ati avut ocazia sa incercati mai multe dintre variantele astea, ca sa puteti face comparatie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am mai citit pe net despre tinctura (sau solutia) de ardei iute. asta ar trebui tamponata usor la radacina parului si ar duce la regenerare, intarire - intr-un cuvant, beneficiu/ ajutor pentru par.
a folosit cineva? ma gandesc ca arde.. depinde de concentratie oare? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Pana la urma, mi-am cumparat samponul si balsamul de la vichy, cele pentru par degradat si solutia de la Gerovital (desi, asteia i-au schimbat compozitia si am un feeling ca era mai buna inainte... ).
O sa revin cu impresii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Este fenomenala aceasta crema de par de la Viva Natura pe baza de petrol,miroase un pic dar,are rezultate ff bune,cel putin pt mine asa a fost,de la a doua aplicare a avut efect si parul nu mai imi cade aproape deloc,va pup
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca o sa incerc si eu crema asta de par..Cris, mai are si alte efecte in afara de stoparea caderii parului? A mai incercat-o si altcineva?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, io, o data aseara. Mi-am luat si niste vitamine de par, lotiuni revulsive si crema asta, bag tot tacamul ca parul meu e cam lost de vreo 2 ani incoace, poate, poate in readuc la linia de plutire.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si ce prima impresie ti-a lasat crema de par? Ce vitamine de par si lotiuni revulsive? Si eu iau vitamine de la Wallmark si am oarecum impresia ca functioneaza.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 11:05 AM |
|