![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe, poti renunta de ex. la laptele batut de langa cremwurst (sau il bei mai tarziu). sau, si mai bine, renunti la cremwurst (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu am renuntat la mezeluri dupa ce am plecat din Romania, toate mi se pareau ca sunt de plastic, si in Germania, si in Canada. doar in cazuri de "forta majora" mananc asa ceva, adica atunci cand nu mai am nimic altceva prin frigider (daca am si dintr-astea) sau chiar n-am timp sa fac ceva carnita rapid. claudia, nu trebuie sa tii faza 1 Monti, poti tine faza 2, in care poti combina si lipide cu glucide, doar trebuie sa elimini din alimentatie zaharul, faina alba, orezul alb, porumbul si... berea (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) asta, dupa ce ai tinut macar o luna - doua faza 1. daca nu ai tinut diete pana acum, probabil ca vei slabi usor, asa a fot si la mine. fleur (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu am slabit vreo 2-3 kg pana am cochetat doar cu ideea "Monti", adica tineam si nu tineam, ca inca nu-mi era prea clar ce am de facut si mai aveam si neconformitati pe-acasa, care trebuiau terminate. sa pun si eu meniul pe azi: D - cereale cu lapte P - ultima bucata de placinta cu varza, salata de castraveti, avocado, rosie, ardei, ceapa, cu ulei de struguri C - aici e aici, ca am planuit "night out" cu baietii mei, mergem la un restaurant chinezesc, sa vad ce gasesc sa fie cat mai apropiat de conform, dupa care, mergem la "Bee Movie". |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetelor,
imi spuneti si mie unde e reteta de varza anatolica?Am tot cautat-o dar se pare ca am orbul gainilor. Va pup, o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nimphe, poti renunta de ex. la laptele batut de langa cremwurst (sau il bei mai tarziu). sau, si mai bine, renunti la cremwurst (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu am renuntat la mezeluri dupa ce am plecat din Romania, toate mi se pareau ca sunt de plastic, si in Germania, si in Canada. doar in cazuri de "forta majora" mananc asa ceva, adica atunci cand nu mai am nimic altceva prin frigider (daca am si dintr-astea) sau chiar n-am timp sa fac ceva carnita rapid. La laptele batut de ce sa renunt? Mai bine la cremwurst (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deci va trei sa renunt la toate mezelurile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Buna fetelor, imi spuneti si mie unde e reteta de varza anatolica?Am tot cautat-o dar se pare ca am orbul gainilor. Va pup, o zi frumoasa! http://www.elady.ro/articole/Retete-de-sla...-Montignac.html |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
multumesc pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
nu am nici un merit la inertia organismului, sunteti tare dragute (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . dulciuri mananc destul de rar, si alea fiind ciocolata neagra (75% cacao) sau ce dulce fac pentru iubitul meu. ma plictisesc repede de dulce, dar parca nu-mi place ideea de interdictie totala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) azi am facut un "targ" cu corpul meu: ii dau 2 luni, pana la sf. anului, sa slabeasca mentinand stilul asta alimentar normal si adaugand sport cat de cat serios. daca nu vrea sa ne intelegem, de la 1 ianuarie bagam monti (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
multumesc pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) nu am nici un merit la inertia organismului, sunteti tare dragute (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . dulciuri mananc destul de rar, si alea fiind ciocolata neagra (75% cacao) sau ce dulce fac pentru iubitul meu. ma plictisesc repede de dulce, dar parca nu-mi place ideea de interdictie totala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) azi am facut un "targ" cu corpul meu: ii dau 2 luni, pana la sf. anului, sa slabeasca mentinand stilul asta alimentar normal si adaugand sport cat de cat serios. daca nu vrea sa ne intelegem, de la 1 ianuarie bagam monti (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Pai cum la 1 ianuarie??? Mai sunt resturi de tort, mancaruri si alte alea neconforme, ramase de la revelion. Mai bine de la 1 februarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
corect, nimfe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) daca ati stii cati varsatori, pesti si berbeci am in familie!!!! Teoretic ar tb sa tin dieta doar din apr pana in iun si din iun pana in aug....+nov...atat!
Si, a propos de mese conf, m-am mai ales azi cu o invitatie la un botez pe 18.11, asa c-am pus-o de doua petreceri, pe 11 si pe 18. Pana atunci MM faza I la sange!!!!!!!!!!...I hope so.... This post has been edited by dr_wise: Nov 2 2007, 03:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Ah ce bunatate varza anatolica...am facut si poze e o minunatie, n-am crezut ca ceva asa bun nu ingrasa ca se zice ca tot ce-i bun ingrasa!!! Desteapta inventie, asi am sarbatorit!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mie-mi spui? Si eu ma tot minunez cum pot manca asemenea bunatati si sa slabesc totusi!!!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Hm...acu am bagat de seama ca barbatul meu a cumparat sfecla rosie fiarta si porumb pentru fiert! Fara sa fi fost pe lista... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Poate sa-mi spuna cineva ce-i cu astea, se pot papa sau sa le arunc?
Hmm, interesant ce spui tu, dona...ia sa consum si eu numa' cascaval obtinut prin oparire, sa vedem ce se intampla. Multumesc pt informatie! Da de unde stim domle daca-i obtinut prin oparire? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:18 PM |
|