Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Varza anatolica la cuptor Montignac

Publicat: 04.06.2007

1 varza cam de 1 kg
ulei sau untura
200 ml supa
3 cepi
400-500 carne tocata (porc sau vita sau amestecata, dupa gust)
4 linguri bulion
200 g telemea/branza burduf/Feta
3 oua
200 ml lapte
boia ardei, sare, piper

Varza se taie fideluta si se prajeste in ulei/untura amestecandu-se sa nu se prinda. Se adauga sare, piper, boia si 100 ml din supa. Se lasa acoperit la fiert pe foc mic ca. 20 min.
Ceapa se taie mic si se prajeste cu carmea tocata. Se adauga sare, piper.
Cuptorul se preincalzeste (180°C).Copyright©elady.ro
Intr-o forma termorezistenta se pune un strat de varza, unul de carne, iar varza. Restul de supa se amsteca cu bulionul si se pune deasupra verzei. Branza se sfarama in bucatele nu f. mici si se pune pe de-asupra. Ouale se amesteca cu laptele si se toarna si ele peste toata compozitia. Se da cuptor pe sina de jos 30 min.
Se serveste cu smantana.
Reteta publicata pe forum la Sep 17 2006, 10:10 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 2.

Comentarii postate (2)
Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Retete de slabire

Pui picant Montignac

E usor sa tii dieta montignac daca urmaresti se...

Retete de slabire

Omleta cu spanac si feta

O reteta de omleta cu un numar redus de calorii...

Celebs & Style

Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Michael Clarke Duncan, starul din filme precum...

Divertisment

3 trucuri pentru a arata perfect in orice fotografie!

Poate ca in ultima vreme ai tot incercat sa imo...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...