Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Varza anatolica la cuptor Montignac

Publicat: 04.06.2007

1 varza cam de 1 kg
ulei sau untura
200 ml supa
3 cepi
400-500 carne tocata (porc sau vita sau amestecata, dupa gust)
4 linguri bulion
200 g telemea/branza burduf/Feta
3 oua
200 ml lapte
boia ardei, sare, piper

Varza se taie fideluta si se prajeste in ulei/untura amestecandu-se sa nu se prinda. Se adauga sare, piper, boia si 100 ml din supa. Se lasa acoperit la fiert pe foc mic ca. 20 min.
Ceapa se taie mic si se prajeste cu carmea tocata. Se adauga sare, piper.
Cuptorul se preincalzeste (180°C).Copyright©elady.ro
Intr-o forma termorezistenta se pune un strat de varza, unul de carne, iar varza. Restul de supa se amsteca cu bulionul si se pune deasupra verzei. Branza se sfarama in bucatele nu f. mici si se pune pe de-asupra. Ouale se amesteca cu laptele si se toarna si ele peste toata compozitia. Se da cuptor pe sina de jos 30 min.
Se serveste cu smantana.
Reteta publicata pe forum la Sep 17 2006, 10:10 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 2.

Comentarii postate (2)
Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Retete de slabire

Omleta cu spanac si feta

O reteta de omleta cu un numar redus de calorii...

Retete de slabire

Pui cu ciuperci Montignac

Ingrediente pentru reteta de pui Montignac cu c...

Celebs & Style

Bobbi Kristina Brown a murit la 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston...

Gastronomie

Vitel cu sos tomat

Una dintre mancarurile care imi aduce aminte de...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor care decid sa-si uneasca destinele atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata celor dragi. Pe langa ceremonia de la Starea Civila si cea de la biserica, petrecerea este un aspect esential, de care mirii trebuie sa se preocupe cu multa atentie.