Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Varza anatolica la cuptor Montignac

Publicat: 04.06.2007

1 varza cam de 1 kg
ulei sau untura
200 ml supa
3 cepi
400-500 carne tocata (porc sau vita sau amestecata, dupa gust)
4 linguri bulion
200 g telemea/branza burduf/Feta
3 oua
200 ml lapte
boia ardei, sare, piper

Varza se taie fideluta si se prajeste in ulei/untura amestecandu-se sa nu se prinda. Se adauga sare, piper, boia si 100 ml din supa. Se lasa acoperit la fiert pe foc mic ca. 20 min.
Ceapa se taie mic si se prajeste cu carmea tocata. Se adauga sare, piper.
Cuptorul se preincalzeste (180°C).Copyright©elady.ro
Intr-o forma termorezistenta se pune un strat de varza, unul de carne, iar varza. Restul de supa se amsteca cu bulionul si se pune deasupra verzei. Branza se sfarama in bucatele nu f. mici si se pune pe de-asupra. Ouale se amesteca cu laptele si se toarna si ele peste toata compozitia. Se da cuptor pe sina de jos 30 min.
Se serveste cu smantana.
Reteta publicata pe forum la Sep 17 2006, 10:10 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 2.

Comentarii postate (2)
Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Retete de slabire

Mancare de linte Montignac cu ceapa verde

Exista foarte multe feluri de a gati lintea. el...

Retete de slabire

Pui picant Montignac

E usor sa tii dieta montignac daca urmaresti se...

Celebs & Style

Grammy 2013: De ce a tipat Adele la Chris Brown

Adele a parut pentru un moment ca tipa nervoas...

Sanatate

Sapte beneficii ale consumului de cafea

Cafeaua este, cu siguranta, una dintre cele mai...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.