![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu:
Painicile filozofale ale Leei Saramura de pui a doftoresei Cuiburile de viespi ale cleolicii Langosii lui cleo Pastitsio lui Maat Cascaval rumenit cu salata al Leei Varza cu carne a cleolicii Acum numai astea imi trec prin minte. Voi? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Eu: Painicile filozofale ale Leei Saramura de pui a doftoresei Cuiburile de viespi ale cleolicii Langosii lui cleo Pastitsio lui Maat Cascaval rumenit cu salata al Leei Varza cu carne a cleolicii Acum numai astea imi trec prin minte. Voi? Mmmmm..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cascavalul rumenit cu salata imi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cuiburile de viespi care mi se par superbe si prajitura cu pulbere de crant, a le lui Cleo.
Rulada supebuna a lui Meg. Fajitas a kaluei. Papricas cred tot a kaluei. Naut cu telemea, dar al meu sot a strambat din nas, mie mi-a placut. Eclere a kaluei doar gogosile, crema eu o fac cu unt ca la tort. Acum nu mai imi aduc aminte o sa scriu cand mai imi aduc aminte. This post has been edited by misssn7: Mar 3 2008, 01:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In materie de gastronomie, parca fiecare dintre noi tinde sa persoanlizeze un pic reteta originala, astfel incat s-o simta "a ei". Totusi, meritele sunt ale "dascalilor" nostri.
Doua din retetele invatate aici sunt: salata de naut si saramura de pui postate de Kalua (cred!) si dr_wise. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ai dreptate fanny. si eu, de obicei, mai adaug ceva la reteta originala, pentru ca mi se pare ca "se potriveste", dara sa cum ai spus, meritul este al dascalilor.
eu am preluat: dulciurile Montignac (mai am cateva pe care sunt curioasa sa le incerc, dar acum iau o pauza de la dulciuri), cred ca majoritatea postate de kalua, mancarea de linte (rosie ne place mai mult), toate mancarurile cu naut - inainte nu mancam nici naut, nici linte - saramura de pui a doctoresei, pate de ton, de la Leea, chiftelute de ton. daca-mi mai amintesc ceva, revin. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Astazi am facut cuiburile de viespi ale Hildei. Pe jumate, ca nu aveam destula drojdie in casa si mi-a fo` lene sa ies (am avut doar un pic echivalent a 25 g drojdie iar pentru reteta trebuia sa am 50g). Au iesit 11 cuiburi. Sa va spun cite au ramas? 3! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Le-am luat din fata lu barbata-miu, ca altfel cred ca ar fi facut indigestie pina acum!
Repet miine experienta ca vreau sa dau si de pomana. Excelente! Ce am inceput sa fac destul de des,- cred ca am facut de vreo 9 ori pina acum, asa de mult ne place e Chili con carne, reteta Karinei, care de fiecare data se lasa cu burta maaaare si satula si cu cratita goala... am facut de-a lungul timpului si altele, insa acum nu-mi amintesc exact ce, sincer, pentru ca simt ca pleznesc de cit am bagat in mine si nu reusesc sa ma concentrez defel! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reteta de prajitura cu fructe_18 linguri a lui Cleo care este delicioasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Multumesc Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/a413.jpg) This post has been edited by kary_pink: Mar 15 2008, 09:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E la idexul de dulciuri sa arunc si io o privire?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Maat (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut placinta cu carne a Marbelei buna ea, da' al meu sot a strambat din nas ca asta e asa ca felul 3 si a trebuit sa mai fac si spaghete.Nu mai fac prea curand placinta cu carne.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 01:16 AM |
|