IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retete Montignac pentru felul doi, Retete care nu ingrasa
turbo
post Jan 29 2007, 02:44 PM
Post #161


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 7
Joined: 29-January 07
Member No.: 1,107



Salata Calipso

Salata proaspata (de preferinta cea cu frunze crete, nu e asa amara) taiata fasiute subtirele
Cascaval ras -cat cuprinde, cat va lasa inima
2 oua fierte tari--rondele sau maruntite
1 rosie taiata cubulete
Piept de pui la gratar taiat cubulete.

Se amesteca ingredientele cu pricina binisor dupa care se coafeaza cu un "sos" de maioneza cu smantanica(sau iaurt 0%) si un dram de usturoi pisat, pentru aroma . Se orneaza cu felii de rosii, patrunjel verde maruntit.
Este o bunatate!!! Componentele si cantitatile pot varia , secretul sta insa in cascaval si sosuletul cu aroma de usturoi.

Pofta buna!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 29 2007, 10:04 PM
Post #162





Musafir






Am facut o salata de fasole verde in seara asta de mi-a venit sa ma bag cu totul in ea. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Nota: Reteta este disponibila in site.

(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/salata_pastai.jpg)

Daca o mancati ca garnitura folositi mai putina telemea.
Eu m-am trezit ca nu mai am nuci in casa si am folosit seminte de pin, excelente si astea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
post Feb 5 2007, 03:15 PM
Post #163


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



Ca sa nu uit, scriu si eu reteta salatei mele de sambata, cu care am dat populatia pe spate. Basca ca nu dureaza mult sa o faci (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
SALATA DE CHAMPIGNONS CU PIEPT DE PUI
Reteta disponibila in site.
... se papa, lingand frumos pe rand toate degetele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 6 2007, 09:57 PM
Post #164





Musafir






Am facut in seara asta o salata interesanta, are gust bun si ne scapa de grasimile din maioneza:

Salata de radacina de telina

Se curata telina, se da pe razatoarea mica. Se storc doua lamai si se tot stropeste telina cu sucul lor, pe parcursul rasului. Se adauga o lingurita (sau chiar mai putin) de fructoza/suc de agave si se toarna lapte peste ea, atat cat sa musteasca toata. Se potriveste de gust cu sare si piper si se da la frigider macar doua ore, sa traga.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 9 2007, 09:08 AM
Post #165





Musafir






Pun si eu retata de mancarica de naut cu jambon executata ieri si care a fost foarte, foarte buna:

Fierbi nautul ca la carte (vreo 400 gr). Intr-o tigaie pui ulei , apoi o ceapa mijlocie tocata marunt,un catel de usturoi si un ardei rosu taiat lamele. Prajesti amestecul 3-4 minute, pana se inmoaie legumele. Adaogi 200g de jambon, dar merge si un kaizer, bacon afumat, taiat cuburi. Lasi inca 5 minute sau pana jambonul isi schimba putin culoarea. Adaogi nautul fiert si lasi alte 2-3 min. asfel incat amestecul sa fie cald. Presara deasupra patrunjel verde . Daca -ti place mai picant poti pune si un ardei iute .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 10:17 AM
Post #166





Musafir






doi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact reteta asta a postat-o h_2004 la topicul "ce mancam azi" (sau saptamana asta?)

Am facut-o si eu, chiar ca e buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blu_dea
post Feb 10 2007, 11:19 AM
Post #167





Musafir






Fetelor,am gasit pe un site,niste combinatzii interesante cu Nea Puiu:D

@Pui+ rosii+ ardei gras+ ceapa+ castravete verde+ maioneza = salata excelenta

@Pui+ ou fiert+ salata verde+ ciuperci (eu le papa crude )= salata

@Pui calit in tigaie cu putin usturoi, ciuperci , ceapa, rosii in bulion. Garnitura de salata verde

@Pui facut la gratar , tocat marunt si batut cu ou, branza si un iaurt dietetic. Se pune totul la cuptor .Iese un sufleu excelent. Poti servi alaturi de o salata de rosii.

@Pui la gratar (taiat bucatele)+ dovlecei, usturoi, ardei gras, rosii (toate calite 3 min in ulei de masline). Se amesteca puiul cu restul ingredientelor, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor pana se rumeneste cascavalul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 11 2007, 12:54 PM
Post #168





Musafir






QUOTE(Fanny @ Feb 11 2007, 11:37 AM) *
Eclere cu ciuperci

Eclere: 125 ml apa, putina sare, unt cit o nuca, 175 g faina, 4oua; Umplutura: 1 ceapa rasa, 250 g ciuperci la conserva, marar, patrunjel, sare, 1-2 oua
Mod de Preparare
Apa, sarea si untul se pun la fiert. Cind clocoteste, se pune faina toata odata si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale pe rind, amestecind bine dupa fiecare. Se pun gramajoare in tava unsa si se coc.

Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt cu ciupercile, condimentele. La sfirsit se pun ouale. Se lasa sa se raceasca compozitia si se umplu eclerele.
Acuma stau si ma intreb cu ce fel de faina as putea sa gatesc ca sa fie conforma cu dieta montignac. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Are cineva vreo idee?


Faina conforma este numai cea de soia sau naut, dar nu stiu zau daca se comporta bine la reteta asta, lipsindu-le glutenul. Trebuie sa incerci.

Pe vremea mea astea se chemau choux-uri si se umpleau cu ciuperci, salata de vinete, paste de branza sau peste. Cele mai tari erau alea facute in forma de lebada:
(IMG:http://www.tpcalcake.net/home/swan.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Feb 11 2007, 01:03 PM
Post #169


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sylvia_31
post Feb 17 2007, 11:28 AM
Post #170


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,405
Joined: 20-December 06
Member No.: 868



WOW, kalua , tu ai facut minunatia din poza ?
in cazul asta, esti o artista...gata, am spus-o !

in alta ordine de idei, cum, cand, in ce fel puneti voi smantana cand faceti mancare de linte, de ex. , ca sa nu se branzeasca ?
eu am stricat odata bunatate de mancare de linte asa, si de atunci evit sa mai adaug smantana la sfarsit .
poate-mi spuneti si mie secretul
Go to the top of the page
 
+Quote Post

38 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 06:56 AM