![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Legume gratar cu mujdei
Ingrediente: 1 vanata 1 dovlecel 1 ardei rosu 1 ardei galben 1 ardei verde mujdei din belsug putin ulei de masline sare Mod de preparare: - se taie vanata si dovlecelul felii, se presara sare din belsug si se lasa la scurs cca. 30 minute - ardeii se coc pe plita, sau in cuptor, apoi se curata de coaja - se ia fiecare felie de vanata si dovlecel si se unge cu o pensula cu ulei de masline, apoi se coace pe ambele parti pe un grill din fonta - se aseaza pe farfurie si se servesc cu mujdei si tofu (preparat tot pe gratar) Pofta buna! (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3055.jpg) Tofu saganaki (reteta originala e Feta saganaki) Ingrediente: 200 g tofu natur 3 rosii 1 ardei rosu 2 catei usturoi 10 masline negre fara samburi sare oregano uscat boia dulce 1 lingura ulei de masline frunze de busuioc proaspete Mod de preparare: - se taie felii rosiile si ardeiul si se aseaza intr-un vas rezistent la temperaturi ridicate - se toaca marunt usturoiul si se presara peste feliile de rosii si ardei, impreuna cu sarea, oregano si boia - se adauga tofu taiat cubulete - se completeaza cu maslinele negre taiate pe jumatate - se stropeste totul cu ulei de masline si se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 200 C pentru 15 minute - se serveste ca atare, sau cu adaos de mujdei + frunze proaspete de busuioc Pofta buna! (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3052.jpg) This post has been edited by dr_wise: Apr 8 2009, 07:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:38 AM |
|