![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/cartoficopticusaresicimbru01.jpg)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/cartoficopticusaresicimbru02.jpg) Cartofi la cuptor cu sare, boia si cimbru - cartofi normali sau cartofi noi - ulei - cimbru - boia de ardei dulce (paprika) - sare - patrunjel - piper negru proaspat macinat Se deschide cuptorul pentru a se incinge bine. Se spala cartofii si se curata. Se pun intr-o tava. Se desface boiaua intr-o cescuta de apa si se toarna peste cartofi. Se presara cu sare si cimbru maruntit. Se stropesc din belsug cu ulei si de baga in cuptroul incins. Dupa jumatate de ora se scot si se intorc. Ciond sint gata (ii incercam cu o furculita) ii scoatem din cuptor si ii punem in farfurie. Presaram cu piper negru proaspat risnit si patrunjel tocat. Ii mincam cu salata de rosii /salata de varza/ muraturi/ gogosari samd. In zilele cu dezlegare la lapte, brinza si oua ii putem face cu unt in loc de ulei si presara cu brinza rasa la servire. Pofta buna. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:13 AM |
|