![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
SĂRMĂLUŢE ÎN FRUNZE DE ŞTEVIE
- 20 25 frunze de stevie - 1 ceaşcă orez - 2 morcovi - 3 cepe - 1 pahar bulion roşii - 1 pahar untdelemn - 1 lingură făină - 1 litru borş - 1 legătură mărar verde - sare, piper boabe şi măcinat Umplutură: 2 cepe se toacă, se pun la călit în untdelemn, până se-n moaie. Se rad morcovii, se adaugă la căleală, să sfârâie câteva minute. Imediat se pune şi orezul, sare, piper măcinat, se stinge totul cu apă, se amestecă, se să fiarbă cam 1 sfert de oră. Se opăresc frunzele de ştevie. Sos: O ceapă se toacă şi se pune la călit. Se stinge cu bulion de roşii, se pune făină, amestecându-se bine. Amândouă: Se răceşte orezul şi ce-i pe lângă el, dacă a înflorit cât de cât. Se toacă mărar, se amestecă în orez şi se umplu sărmăluţele cu ce-a ieşit. Se unge o cratiţă cu ulei, se aseaza sărmăluţele. Se toarnă sosul şi borşul, boabe de piper, se pune cratiţă în cuptor, acoperit, circa 1 oră. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:26 AM |
|