![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru fetele noi, din colectia mea de retete:
Naut picant indian Linte cu smantana Retete de slabit: Linte cu smantana Varza anatolica la cuptor Varza anatolica la cuptor Montignac Salata de linte Am fiert lintea, am scurs-o de apa si am lasat-o la racit. Am pus masline negre fara samburi (le-am rupt in 2 sau 3 cand am scos samburii, ca fara samburi nu folosesc), capere, usturoi taiat mic, patrunjel verde si oregano (din care eu am avut numai uscat). Un dressing din sucul de la o lamamie si mai mult ulei de masline decat sucul de lamaie pus peste salata, amestecat bine totul, gata. Pakoras Reteta indiana: Pakoras Eu le servesc cu o salata cu iaurt: 1 1/2 cana iaurt 1/2 cana smantana groasa 1/ lingura menta proaspata tocata 1 lingura coriandru verde tocat 3/4 lingurita chimion in cruce macinat 1/4 lingurita piper Cayenne (facultativ) sare castraveti si rosii taiati cuburele mici Se amesteca totul si se orneaza cu un praf de boia dulce. Eu una fac mai mult aluat si la sfarsit fac cateva "clatite" din el. Se potriveste cu salata de vinete, cu zacusca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 05:46 AM |
|