![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#241
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele,
Asa cum am promis, iata si reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Ingrediente: - carne de pui - ciuperci - smantana - condimente Se inabusa carnea de pui in apa cu ulei. Dupa ce este pe jumatate fiarta, se pun ciupercile. Se adauga apa doar daca este necesar, pentru ca ciupercile lasa multa apa. Se mai fierb impreuna cateva minute. Apoi se adauga smantana si se mai tine 2-3 minute pe foc. Nu mai mult, pt ca se branzeste smantana! Puteti condimenta cu ce doriti: piper boabe, foi de dafin...deh, ca o ciulama! Ma rog, nu e ciulama, e pui cu smanatana, cum zicea Rox, dar iese buna de tot! Si e si dietetica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce am gatit aseara si a iesit ca o zacusca - mancare de ciuperci cu ardei si rosii: Ingrediente: - ardei rosu - rosii - ciuperci - ceapa - bulion - condimente Se caleste ceapa in apa cu ulei. Se pun rosiile, bulionul si ardeii si se lasa la fiert/ inabusit 10-15 minute. Se adauga si ciupercile, eventual si putina apa. Se lasa la fiert toate 15-20 minute. Asta e tot. Iese f buna, e usor de gatit si e dietetica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puteti improviza cum doriti. Pofta buna!! |
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#242
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
Post
#243
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Vinete cu spanac si parmezan pe ele: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/vinete.jpg) Se prajesc (nu prea tare) vinetele taiate felii in cuptor. Separat se amesteca spanac fiert, taiat, cu ou, ceapa, usturoi si parmezan ras (se poate folosi si alt fel de branza, mie tare-mi place Grana Padano), condimente. Se mai da o data la cuptor. Kalua, mi s-a facut pofta de frumusetile astea puse de tine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Dar mi-e ca nu ne saturam doar cu ele, asa ca as pune ceva carne langa ele...ce crezi ca s-ar potrivi mai bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? |
|
|
![]()
Post
#244
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
C_E, eu as pune carne tocata (preferabil de vita) in umplutura. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar recunosc ca nu am idee daca ar mai fi conforma sau nu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
Post
#245
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
C_E, eu as pune carne tocata (preferabil de vita) in umplutura. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar recunosc ca nu am idee daca ar mai fi conforma sau nu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De ce sa nu fie conforma? Sigur, carnea sa fie fara orez, cartofi, morcov etc. |
|
|
![]()
Post
#246
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ah nu conteaza daca e conform sau nu fiindca eu nu tin Monti, doar ca aici am gasit reteta asta apetisanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . dar nu-mi place carnea tocata de nici un soi...
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#247
|
Musafir ![]() |
clau, le poti prepara ca garnitura atunci la carne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi se par satioase asa, nu-mi mai trebuie carne pe langa ele.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#248
|
Musafir ![]() |
Si eu am citit ca daca "speriem" limba cu apa foarte rece dupa ce o scoatem de la fiert, se curata mai usor de pielita.
|
|
|
![]()
Post
#249
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dr.Wise vinul e nelipsit. Da cum e la gust limba se aseamana cu ceva? N-am mancat niciodata si cand o vad nici nu-mi vine sa fac. E buretoasa sau nu?
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#250
|
Musafir ![]() |
Cum sa fie buretoasa? E muschi! Eu am confundat-o o data cu roastbeef (era la platourile reci, taiata felii foarte subtiri, o nebunie). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Stiti ca m-ati imbolnavit si pe mine cu limba? Trebuie sa ma duc la macelarie sa comand. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 PM |
|