IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 34 35 36 37 38 >  
Reply to this topicStart new topic
> Retete Montignac pentru felul doi, Retete care nu ingrasa
marychuy
post May 20 2009, 08:18 PM
Post #351


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 1
Joined: 10-May 09
Member No.: 6,449



QUOTE(nina09 @ May 14 2009, 01:20 AM) *
arata super placinta credcae foarte gustoasa dar merge la faza 1 ca vreau sao fac si eu

buna ,
sunt noua pe acest forum ,tin dieta monti de 2 saptamani si am reusit sa slabesc 5 kg, de ceva timp tot citesc retetele voastre care sunt extraordinare , de aceea am si eu o intrebare , am pofta de o budinca cu branza , ea de obicei se face cu zahar , branza sarata , paste si oua .Daca scot zaharul din compozitie , folosesc o telemea slaba si paste integrale, oua e ok pt dieta monti??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post May 20 2009, 08:27 PM
Post #352


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Alimente care au indice glicemic mic
Alimente care au indice glicemic mediu
Alimente care au indice glicemic ridicat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ghemotoc
post Jun 10 2009, 06:36 PM
Post #353


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 276
Joined: 19-January 09
Member No.: 5,691



Are cineva vreo reteta conforma de sos pt ardei umpluti (cu carne)? Am gasit numai cu sos cu zahar si faina, pana acum ii fierbeam pur si simplu in suc de rosii, dar parca m-am cam plictisit.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mami de Rares
post Jun 15 2009, 11:05 AM
Post #354


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 21
Joined: 12-March 09
From: Bucharest
Member No.: 6,054



Eu folosesc rosii decojite si e super ok. Poate daca pui un pic de faina de naut se mai ingroasa putin.

Intrebare:
Ma bate gandul sa fac niste sarmale MONTI care sa le umplu ori cu: carne tocata cu ciuperci, ori cu orez brun (salbatic sau basmatic) si ciuperci. este OK?

Dupa tot ce am citit eu despre MONTI am inteles ca nu se poate combina orezul cu carne pentru ca orezul este glucida si carnea proteina care nu se combina intre ele. Corect? (o montignaca care a trecut la Faza 2 mi-a zis ca pot sa combin orez basmatic cu carne, chesti care mie mi se pare gresita)

This post has been edited by Mami de Rares: Jun 15 2009, 01:20 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 11:42 AM
Post #355


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Salata Monti de pui
1 piept de pui
2 galbenusuri pentru maioneza facuta in casa
ulei
castraveti murati conformi
patrunjel
sare si piper proaspat risnit

Se procedeaza la fel ca la salata de beuf. Dupa ce ingredientele sint scurse bine, taiate si amestecate, se lasa sa se odihneasca citeva ore in frigider.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post Jun 15 2009, 12:51 PM
Post #356


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Mami de Rares, in faza 2, orezul basmati (fara c (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) se poate combina cu lipide , pentru ca are IG pana in 50. Dar chiar si asa, nu prea merg facute sarmale pentru ca asta presupune fierberea indelunga a orezului, ceea ce nu este permis nici macar pentru basmati.

Din care am inteles eu, orezul salbatic nu are un gust prea placut, asa ca singura varianta ramasa si de preferat este cea cu ciuperci, care este total permisa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mami de Rares
post Jun 15 2009, 01:26 PM
Post #357


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 21
Joined: 12-March 09
From: Bucharest
Member No.: 6,054



Scuze pentru literele mancate (sunt de groaza) , poate acum dupa ce am mancat mi-o trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Multumesc pentru raspuns alexty. Apropo de treaba cu fiertul mult... saptamana trecuta am facut o reteta MONTI din carte de la faza I la care a fiert orezul ala brun pana s-a inflorit. (asta pentru ca avea si multa zeama si stiti ca atunci cand e zeama multa orezul se umfla)

Saptamana asta o sa incerc varianta cu carne si ciuperci sa vad cum iese.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ghemotoc
post Jun 15 2009, 06:13 PM
Post #358


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 276
Joined: 19-January 09
Member No.: 5,691



Eu fac si sarmalele si ardeii umpluti cu orez salbatic. Intr-adevar, are un gust mai special dar daca te obisnuiesti cu el e ok, mai ales in combinatie cu smantana.
Pana la urma am facut ardeii umpluti cu carne de pui si orez salbatic, i-am fiert in apa si chiar la urma i-am fiert in sos de rosii. Problema e ca ardeii sunt prea dulci si de-aia ma gandeam sa schimb sosul, dar a iesit ok - a si iesit mai gros pentru ca am lasat intentionat niste orez si carne prin el.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ghemotoc
post Jun 22 2009, 04:42 PM
Post #359


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 276
Joined: 19-January 09
Member No.: 5,691



Am gasit o reteta conforma de meatloaf (chec de carne) - se poate face cu carne de porc si vita, porc sau pui

500 g carne tocata (amestecata cu vreo 2 catei de usturoi, ca pentru chiftele)
oua fierte tari, eu am pus 3 ca am tava mica, nu imi incapeau mai multe; se pot pune si 4
cascaval ras (eu am pus mozzarella)
sare, piper, alte condimente de chiftele

Jumatate din cantitatea de carne tocata se condimenteaza si se intinde intr-o tava de chec unsa bine cu unt. Deasupra se pun ouale taiate in jumatati si restul de carne; cascavalul se pune deasupra. Se pune la cuptor incins la foc mediu cam pt o ora.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Aug 17 2009, 08:59 PM
Post #360


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Pastrama de pui ad-hoc

Ingrediente :
  • Pulpe de pui
  • usturoi (cam 3, 4 catei per pulpa)
  • sare
  • piper proaspat risnit
  • ardei iute (optional)
  • cimbru
  • o lingurita de ulei de masline
Cum preparam pastrama de pui ad-hoc Montignac
Spalam, curatam (sa nu aibe fulgi) pulpele, le taiem in doua, se saram si piperam. Curatam usturoiul si il batem cu cimbrul si un praf de sare. Cind s-a facut ca o crema, adaugam o lingurita de ulei de masline, amestecam bine si ungem pulpele. Daca ne place foarte picant, adaugam un pic de ardei iute rosu.
Bagam pulpele unse intr-o punga si dam punga la frigider (in refrigerator). Punem pulpele pe gratar dupa cel putin 14,16 ore.
Pofta buna!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

38 Pages V  « < 34 35 36 37 38 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2024 - 03:53 AM