IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Regim de slabire, cine este cu mine?
godo_mihaela
post Jan 31 2008, 08:37 PM
Post #71

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,190

buna fetelor
eu sunt noua pe acest forum, dar sunt cu disperare in cautare de un regim de slabire. m-am ingrasat foarte mult in ultimele luni.
ma gandeam sa incep un regim de 90 de zile, pe care l-am gasit pe net, numai ca ma ingrijoreaza ca nu cuprinde lactate. si eu nu cred ca sunt rele lactatele pentru sanatate.
daca stiti vreun regim, scrieti-mi si mie, va rog
mihaela
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 31 2008, 08:50 PM
Post #72

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bine-ai venit la noi, Mihaela! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Eu la branzeturi si lactate nu o sa renunt niciodata. Sunt mare fan si iti spun cu mana pe inima ca nu mi-au ingreunat niciodata dieta.

Recomandare: Daca te uiti mai atent la sectiunea diete vei gasi o adevarata comunitate Montignac. Fetele au avut rezultate remarcabile. Maat a postat link catre topicurile in care se discuta despre dieta Michel Montignac. Cerceteaza si poate observi ca ti se potriveste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2008, 09:41 PM
Post #73

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mihaela, ti-ai facut cumva niste analize ca sa fii sigura ca ingrasatul nu se datoreaza cumva starii de sanatate si nu neaparat stilului de viata si regimului alimentar adoptat pina in prezent?
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi.

+Quote Post
godo_mihaela
post Feb 2 2008, 09:37 PM
Post #74

Contaminat
*

cred c-o sa-mi fac niste analize. nu strica, mai ales ca nu mi-am facut de mult. si numai bine urmeaza sa fie ziua mea in martie, asa ca probabil cateva dintre analize vor fi gratuite. ca nu sunt ieftine .
am intrat pe linkurile alea, am vazut ce e Dieta Montignac, dar sincer, mi se pare greu de inteles ce anume ai de mancat. nu stiu ce inseamna IG.
ok, am aflat ce e IG. indice glicemic. si cum aflu eu care e indicele glicemic din toate alimentele? pai m-ar tine nu stiu cate zile pana fac o chestie din asta, sa aflu indicele glicemic. si doar dupa aia sa-mi fac eu o dieta. e adevarat ca ar fi mai sanatos, dar eu as vrea sa incep o cura cat mai curand. prima oara tin dieta cu supa de varza, 7 zile, dupa care cred ca voi incerca dieta aia de 90 de zile, atat doar ca intr-una din zile poti alege ori un iaurt sau o smantana slaba, ori carne slaba. o sa vad eu ce aleg. numai ca o incerc inainte sa-mi fac analizele. ca mai sunt aproape 2 luni pana la ziua mea.
sper sa am rezultate, cat de mici.
va multumesc
mihaela

+Quote Post
Fanny
post Feb 3 2008, 07:13 AM
Post #75

Moderator Global

Dieta e destul de logica, odata ce ai timp sa te documentezi. Sfatul meu e sa nu te apuci de o dieta pana nu esti total convinsa ca i-ai inteles principiile
poate linkurile de mai jos te vor lamurimai bine:
Reguli pentru faza de slabire
Tabele cu alimente in functie de IG

E ok ca-ti faci analizele inainte. Vei sti asa si ce efecte a avut dieta - oricare va fi aceea - asupra organismului tau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 3 2008, 02:46 PM
Post #76

Musafir

mihaela, nu mi-o lua in nume de rau, dar daca ai stat cateva luni asa, mai "plinuta", cred ca mai poti sta o saptamana pana te documentezi bine despre o dieta pe care s-o incepi.
parerea mea e ca supa aia de varza e o mare porcarie. si toate dietele astea pe 7 - 10 - 90 de zile. dupa ce nu le mai tii, ce se intampla?
eu raman adepta unui regim sanatos de viata, asa cum e Montignac (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu care merg de un an jumate.
vezi ca este pe site inclusiv tabelul cu indicii glicemici la alimente, trebuie doar sa cauti pe-aici, ca s-au scris mii de pagini despre dieta asta. un pic la inceput esti mai derutata, dar in maxim o luna vei stii exact ce poti manca si ce nu.

+Quote Post
godo_mihaela
post Feb 16 2008, 11:51 PM
Post #77

Contaminat
*

buna fetelor
ei bine, sa stiti ca am tinut cura de varza, pana la sfarsit si nu e asa groaznica. mai ales ca mie imi place supa de varza in general. si am scapat de 5 kg.
acum sunt la o dieta facuta de mine. mananc de 3 ori pe zi, la ore fixe. si asa stomacul s-a obisnuit si nu-mi cere mancare decat la orele cand stie ca primeste.
mananc foarte multe fructe, legume crude, mananc mancare doar fiarta si doar pestele il mananc fript. si fac multa miscare, in special cu un cerc pentru talie. din ala ca in gimnastica.
si printre altele, am facut rost de cartea lui Michel Montignac, "mananc deci exist". in ea am gasit multe sfaturi pe care nu le-am stiut si care ma ajuta in dieta facuta de mine. voi continua cu dieta pana la sfarsitul lui martie, cand e ziua mea si imi fac analizele.
eu am ajuns sa cred ca nu e nimic in neregula cu analizele. pur si simplu e vorba de vointa.
va mai tin la curent, mai ales ca ma simt bine. mananc, nu ma infometez, dar recunosc ca in felul asta se slabeste mult mai incet.
dar am ajuns la zicala: Incet dar sigur. Eu sper din toata inima sa nu mai pun inapoi kg. Si va promit ca nu le mai pun. Vreau sa umblu si eu cu haine faine, chiar daca sunt maritata.
Bye

+Quote Post
Sleepy
post Mar 16 2008, 02:07 AM
Post #78

Contaminat
*

Member No.: 3,480

Eu urmez dieta Keto. Mai multe puteti sa aflati cautand pe google. Este o dieta buna, care da rezultate. Recomanda consultarea unui medic nutritionist inainte de a incepe o dieta..... In final conteaza cat de motivate sunteti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 16 2008, 02:19 AM
Post #79

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(godo_mihaela @ Feb 16 2008, 05:51 PM) *
Si va promit ca nu le mai pun. Vreau sa umblu si eu cu haine faine, chiar daca sunt maritata.
Bye

Mihaela cum adica 'haine faine chiar daca esti maritata'? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deci toate femeile maritate ar trebui sa umble in saci de canepa? Cine a zis asa?
ia arata-mi-l sa ma duc sa-i explic ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Spor la mentinerea siluetei si tine minte ca esti femeie si ca atare cocheta prin definitie si asta pana cand nu te-oi mai tine nici in baston.

Citeste ce scriu fetele la subforumul Montignac de la Gastronomie si-o sa ramai profund impresionata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bafta!

sleepy bine ai venit (chiar si-asa somnoroasa) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 16 2008, 10:56 AM
Post #80

Moderator Global

QUOTE(Sleepy @ Mar 16 2008, 02:07 AM) *
Eu urmez dieta Keto. Mai multe puteti sa aflati cautand pe google. Este o dieta buna, care da rezultate. Recomanda consultarea unui medic nutritionist inainte de a incepe o dieta..... In final conteaza cat de motivate sunteti.

Sleepy (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
N-am auzit pana acum de keto, dar pentru cunostintele mele generale o sa ma interesez in ce consta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

14 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 04:54 AM