IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic
Diana.
post Apr 19 2012, 12:21 PM
Post #561

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Fetele, ce mai faceti? Ma primiti si pe mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De azi o iau de la capat. Cintarul a luat-o razna! 74 de dimineata ceea ce e enorm!!!
Deci, deocamdata: mic dejun: cafea neagra cu foarte putin lapte.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Apr 20 2012, 03:56 PM
Post #562

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bine ai revenit in gasca Diana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am mancat si neconformitati zilele astea, dar sper ca de luni sa revin pe drumul drept. In urma abaterilor m-am ingrasat un kilogram, insa nu disper. De fapt ma bucur ca nu este mai mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt mandra de mine ca nu am sarit tare parleazul si n-am dat iama in dulciuri ca o nehalita, asa cum se intampla cu alte ocazii. Am mancat tot ce-am vrut, dar in portii mici si nu mi-a fost pofta excesiv de ceva anume, nici n-am mai mancat pe ascuns. Deci, sunt pe drumul cel bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 23 2012, 10:47 AM
Post #563

Fondator eLady.ro

Dupa trei zile de Monti petrecute cu cafea neagra, gratar si salata, astazi cintarul meu arata 72,4 kg. Adica 1,6 kg mai putin!!!
Ceea ce imi da ariiiiiiiiiiipiiiiiiiiiii!!!

+Quote Post
Diana.
post Apr 23 2012, 01:00 PM
Post #564

Fondator eLady.ro

Meniul meu de astazi:
Mic dejun: cafea neagra
Prinz: brinza slaba de vazi cu smintina slaba
Gustare de dupa-masa: cred ca o sa maninc un mar
Pentru cina imi fac o salata verde cu o conserva de peste in ulei.

A, si in loc de apa beau ceai cald Ceai Silueta Perfecta - Fares. Ceaiul contine frunze de senna, flori de hibiscus, flori de soc, frunze de ceai verde, radacina de lemn dulce.
Stiu ca nu slabesc datorita lui, insa cald e placut la gust si intr-adevar taie din pofta de mincare.

+Quote Post
Bia
post Apr 23 2012, 01:33 PM
Post #565

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

MD: cafea cu lapte, biscuiti Dukan
P: salata de frcute de mare asortata, somon la cutor cu ierburi aromatice, un suc de rosii
G: un cappuccino
C: salata mixta de legume, piept de pui la gratar, omleta cu sunca si ceapa calita
G: 2 patratele ciocolata neagra

+Quote Post
carine
post Apr 24 2012, 01:50 PM
Post #566

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,168

Buna fetelor,eu sunt noua pe acest forum si vreau sa incerc si eu sa tin aceasta dieta.Am citit cat am putut de pe aici si sper sa reusesc si eu. Am cumparat paste, dulceata si musli de la MM si dimineata incerc sa aplic dulceata pe doua feli de Wasa. Nu stiu daca sunt cele mai bune produse, dar m-am gandit sa incep in forta.Pentru pranz am facut paste cu sos de rosii in care am pus si sos pesto.Sper sa fie bine, sincer cred ca undeva gresesc la combinatii, dar sper sa fie cineva pe aici care sa-mi dea de stire. Acum am pus piept de pui in tigaie cu o punga de legume gril, in care am vazut, castraveti, cartofi, ardei gras, vinete, si peste care am pus o lingura de ulei de masline si sare.Cred ca nu fac eu combinatiile cele mai bune, dar parca undeva am vazut ca in Faza I ca nu am voie, paste, orez, chiar daca este basmati, wasa, dulceata, chiar daca este light? In concluzie, maine dimineata voi manca un iaurt cu 0%grasime si cu musli MM, si la pranz, oparte din tigaia pe care tocmai am terminat-o. Sper sa fie bine!

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2012, 02:24 PM
Post #567

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Carine! MM nu ae legatura cu produsele "light", ci cu indicii glicemici ai alimentelor.
Cartofii ies din discutie de tot, la fel si morcovul gatit (indiferent ca este la cuptor, fiert sau pe gratar).
Cel mai bine este, dac avrei sa folosesti legume congelate, sa le iei simple si sa pui tu in tigaie din mai multe pungi.
Dulceata iese de tot, in afara de gemuri facute in casa doar din fructe, fara nimic altceva. Nici indulcitorii nu sint agreati.
Cel mai bine te inspiri de pe forum sa vezi "modele" de meniuri monti, pentru ca te poti pacali foarte usor.

Uite, citeste aici:
De-astea e la liber, nu e problema sa maninci pina te saturi!
http://www.elady.ro/articole/Dieta-Montign...icemic-mic.html

Ce e aici NU se combina cu grasimi
http://www.elady.ro/articole/Dieta-Montign...emic-mediu.html

Ce e aici iese DE TOT din alimentatie!
http://www.elady.ro/articole/Dieta-Montign...ic-ridicat.html

+Quote Post
Diana.
post Apr 25 2012, 10:38 AM
Post #568

Fondator eLady.ro

Ce am mincat ieri:
- cafea cu lapte
- glass noodles cu legume conforme (ciuperci, mazare, pastai, ardei kapia, ardei iute, ceapa verde si usturoi verde) si muschiulet de porc
- mar
- fructe uscate
Si am baut o tona de ceai.Naspa e ca a trebuit sa iau ceva pentru git si am luat tantum verde. Care are zahar. Dar zau ca nu aveam incontro. Parca aveam un milion de tepi si scaieti in git plus ca eram infundata rau. Acum macar respir pe-o nara! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
carine
post Apr 25 2012, 11:31 AM
Post #569

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,168

Multumesc mult Diana! Sa stii ca am cules din farfuria pe care mi-am facut-o numai legumele bune, ciuperci, vinete, pui, ardei si rosii. Gata am aruncat gemul, chiar daca era de dieta! Dimineata am mancat un iaurt mic cu 0% cu musli MM. Acum ciugulesc din farfuria de legume si cand merg acasa, o sa incerc niste sana.

Multumesc mult Diana! Sa stii ca ma cules din farfuria pe care mi-am facut-o numai legumele bune, ciuperci, vinete, pui, ardei si rosii. Gata am aruncat gemul, chiar daca era de dieta! Dimineata am mancat un iaurt mic cu 0% cu musli MM. Acum ciugulesc din farfuria de legume si cand merg acasa, o sa incerc niste sana.

This post has been edited by carine: Apr 25 2012, 11:32 AM

+Quote Post
Diana.
post Apr 25 2012, 12:07 PM
Post #570

Fondator eLady.ro

Nici o problema, iubita! Cred ca ti-ar fi mai bine sa pui meniul pe care ai vrea sa il ai cu o zi inainte de a-l minca efectiv si daca e ceva in neregula, dam noi semn unde e buba! In acest fel eviti abaterile.
Te pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

66 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:45 AM