![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
fleurdelis, totusi e vorba de sanatatea ta, asta-i prima influentata de alimentatie. Ca doar nici medicamentele nu le iei dupa ureche, c-ai auzit ca au ajutat-o pe Popeasca sau Ioneasca.
Ti-ai printat macar tabelele cu IG-ul alimentelor? Asta-i Biblia montignaca si o conditie sine qua non pentru o reusita. Le gasesti pe site, la sectia Montignac, cele cu IG mic, cele cu IG mediu si cele cu IG mare. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Meniul de ieri: d - finn crisp cu gem dietetic din coacaze negre, iaurt 0.1% grasimi, cafea decof cu lapte 0.1% p - ceafa de porc innabusita, salata de varza rosie g - 2 pere + 1 mar s - cascaval cu rosie, un pic de salata de vinete inainte de culcare: 1 para (a plouat si mi-a fost lene sa cumpar mere...mi-e dor de ele!!!!) Poate fac si eu varza anatolica, ca suna bine, numa' ca baietii mei sunt cam sceptici la experimente/ noutati culinare....se uita prima data chioras, gusta...bineinteles cu grimasa pe mutra din start!...dar daca le place, e totul OK. Va doresc o sapt minunata! This post has been edited by dr_wise: Oct 22 2007, 07:06 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata,
Am ramas fara internet pt neplata, asa ca nu am mai postat. In we am tot gatit: ciuperci cu maioneza, salata de vinete, friptura de miel, drob de conopida, spanac scazut. Cantarul nu s-a mai miscat, asa ca am hotarat sa reduc cantitatea de mamcare. Mi-am luat si centimetru de croitorie, ca sa ma masor, asa ca diseara ma asteapta momentul adevarului (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Meniul de azi: MD: lapte cu fulgi de ovaz P: salata de rosii, ardei, feta, muschi file C: drob de conopida cu rosii Va pup si sa aveti o sapatamana insorita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna dimineata
am cumparat un ceai verde de la lipton cu arome orientale.nu prea imi place,parca ar avea anason prin el.pina acum am avut un ceai verde de la "jaff"cu capsuni si kiwi.buuun mic dejun-cereale simple cu lapte degresat prinz-varza anatolica cina-nu m-am hotarit.. ps-astazi e ziua mea,dar tortul l-am ciugulit ieri,asa ca sper sa ma tin in meniu,desi la servici va trebui sa merg cu dulciuri... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dona, la multi ani frumosi si sa ajungi o subtirica, uite-asa:
(IMG:http://rhein-zeitung.de/on/01/05/04/magazin/news/baden.jpg) (IMG:http://www.duftblume.de/_images/Blumen-Mu-tag-97.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna dragelor!
D: painita filozofala cu cascaval afumat, masline, rosie+cafea decof.cu lapte 0,1% Ne asteapta o saptamina mohorita ,cu ploi si-n general, vremea asta ma depreseaza.Probabil oboseala care nu-mi mai trece ma face sa ma bucur de ea si de caldurica casei.Parca as dormi si-as tot dormi...Cred ca-mi iau azi un liber si lenevesc intreaga zi. Doctoressa, iubita noastra, te pup si te astept aici cu veselia ta cu tot! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
ooo,multumesc de urari fetelor. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
de altfel de asta-mi permit sa ma lenevesc astazi dimineata,altfel as bucatari de zor...astazi il las pe sotul meu sa fie "gospodina"casei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dona, sa fii sanatoasa si iubita! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina dear, am o lene de ma doare! sunt la office, nu prea am treaba, cum rar se intampla intr-o zi de luni, sefii misuna cu alte urgente, iar eu zac precum o foca pe banchiza! cred c-o tai sa-mi fac un ceai cald. Aici e o vreme nasoala, ceata, burnita si frig! ori de numarat bani, ori de sex inrait, da' cu cine?! amore puro a taiat-o la Bucuresti....si oricum, la ora asta era la servici...mda...
Dona iubito, sa traiesti sa-ntineresti si sa fii iubita de cine vrei tu, cat vrei tu, cum vrei tu, astfel incat sa te simti sexy, frumoasa si tanara! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cati ani implinesti, daca nu-i cu suparare? A propos de asta! Dupa cum stiti am implinit in vara 40 ani. Practic ma simt ok, chiar mult mai bine decat la 30, dar fusei o militzara afectata psihic de numarul asta rotund, mama lui. In schimb sapt trecuta, o prietena f buna a implinit si ea 40 si a fost felicitata de colegii de aceeasi varsta...cica "bine ai venit in clubul oamenilor selecti"! Yam! Suna bine, da' ce inseamna asta?! - at -kalua: domle, parca-i prea filiforma gagica aia?! parerea mea...subtirica, da' nici chiar asa! mie-mi place genul Beyonce, subtirica, dar cu forme! This post has been edited by dr_wise: Oct 22 2007, 11:58 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:14 AM |
|