IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 442 443 444 445 446 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 22 2007, 12:07 PM
Post #4431

Musafir

Beyonce era ok, dar acum chiar ca s-a facut cat tancul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Oct 22 2007, 01:37 PM
Post #4432

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

P: linte bunaaaaa-buna.Salata n-am avut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dona_r
post Oct 22 2007, 01:49 PM
Post #4433

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

35 am implinit.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 22 2007, 02:13 PM
Post #4434

Musafir

- at -dona: Aaaaaaa! frageda!!!!
Va anunt ca ma delectez cu-n ceai verde cu iasomie, de la Dilmah....are acelasi gust cu ala natural, doar ca miroase frumos.
Meniul de today:
d - orez cu lapte si scortisoara, black coffee
p - sardine in sos tomat, 2 rosii
s - un mar stra...???? nu retin numele, seamana cu bot de iepure, o salata de varza rosie, omleta cu muschi tiganesc, cascaval, telemea de oaie, busuioc si piper
Si, daca nu mi-o fi lene, prestez o paine cu tarate, tot in tava normala, fiindca am cautat pana am capiat tava pt tarte, nexam!

+Quote Post
kalua
post Oct 22 2007, 02:48 PM
Post #4435

Musafir

dona, tinerica si proaspata!
Eu mi-am uitat fructele acasa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , am mancat resturi de sambar masala cu niste urme de smantana 10%.
Deseara mananc tot resturi: saramura de pui cu conopida si salata verde.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 22 2007, 03:05 PM
Post #4436

Musafir

Fiindca azi e zi de lene si chiul, am binevoit sa-mi printez cateva retete interesante, ca tot m-a urechiat kalua, fiindca nu-i apreciez munca: conopida in inel de carne, varza anatolica, dovleceii cu salam, painea filozofala, dar si aia cu tarate, etc.
Ma minunez cat de harnica sunt today!!!!

+Quote Post
blu_dea
post Oct 22 2007, 06:29 PM
Post #4437

Musafir

Hello montigniac girls!
Va ma amintiti de mine? Eu nu,habar n-am cine sunt si cum am ajuns intr-o asa stare de delasare totala. Nu-i nimic, incerc sa ma pun pe picioare si, cu permisiunea voastra, am sa incep sa-mi scriu meniul zilnic.

+Quote Post
dona_r
post Oct 22 2007, 06:48 PM
Post #4438

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

am cumparat si eu cioco Lindt-nu am gasit cu 99%cacao,doar cu 85.e mai inecacioasa si mai amara,dar merge.
deci,la cina-doua patratele de cioco 85%cacao si cind ajung acasa,peste vreo ora,grepfruit.

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 22 2007, 08:39 PM
Post #4439

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Ti-ai printat macar tabelele cu IG-ul alimentelor? Asta-i Biblia montignaca si o conditie sine qua non pentru o reusita. Le gasesti pe site, la sectia Montignac, cele cu IG mic, cele cu IG mediu si cele cu IG mare.
[/quote]

Kalua, Multumesc!
Foarte curios! Alimente care eram convinsa ca nu ingrasa cum sint gulia, telina!!!
Am printat...multumesc acu le pun linga icoana si dimineata cind ma scol ma uit direct la ele!
Cu prima ocazie cind o sa am timp mai mult ma apuc de studiat mai serios...ca am constatat ca sint total pe tusa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Dimineata tot lapte cu musli cu ceva nuss prin el si un ou...da trebuie sa ma mai documentez ce cu ce e voie ca nu stiu daca nu e interzisa combinatia asta!
Azi nu stiu daca am mincat corect avind in vedere ca am fost in Olanda si am mincat la botu calului un hering cu ceapa si peste prajit care avea ceva pane pe el cu ce o fi fost nu stiu si o bomboana de ciocolata in rest nu m-am atins de paine dar am mai mincat acum pe seara niste salata de gulii facuta de ieri...si ceai verde!

+Quote Post
stoina
post Oct 22 2007, 08:48 PM
Post #4440

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Blu, ce bine c-ai revenit! Pup!

Am facut asta seara Sufleu de brinza dulce cu sos de vanilie. Ce mai pot sa spun, a iesit minunat , so (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Apropos, Leea pe unde-o fi?Tare ne-a ajutat, draga de ea ,cu retete fel de fel si vreau sa-i spun cit de recunoscatoare sint!Multumesc draga Leea si mai viziteaza-ne,te asteptam cu drag!

Nu uit sa spun c-am papat tot oleaca de linte. O seara linistita s-avem!

+Quote Post

685 Pages V  « < 442 443 444 445 446 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:54 AM