![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai spune, grecii astia au mancare buna-buna!
Eu in Grecia n-am ajuns pana acum, dar in Cipru nu ma mai luai de langa caldarea cu iaurt, telemeaua lor ::) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iman Baildi-ul nici nu e asa de "ingrasator" - daca nu e mancat cu paine :D
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
dressing bulgaresc
Timp de preparare:20 min (complexitate redusa) Ingrediente 1/2 kg. castraveti proaspeti, 3 cutii iaurt de 500 grame, 50 gr. nuci, usturoi, marar, sare, ulei Se scurge iaurtul in tifon. Se taie castravetii cubulete mici, se toaca nucile cu cutitul, se toaca mararul, se preseaza usturoiul. Se amesteca toate ingredientele, se adauga putin ulei si sare dupa gust. Se serveste dupa 1 - 2 ore This post has been edited by Maàt: Sep 26 2008, 07:44 PM
Reason for edit: nu e tzatziki
|
|
|
![]()
|
|
Draga mea, prietenii mei, grecii, contrazic reteta postata de tine. Intreab-o pe Dore, a calatorit mult in Grecia.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In tazatziki se pun doar: iaurt foarte gras - iaurt grecesc Pilos este cea mai buna alegere acum, il gasiti la Lidl ( sau iaurt normal amestecat cu smintina), usturoi, castraveti (proaspeti, nu murati, desi unele restaurante romanesti cu pretentii de taverna greceasca ar pune orice), putin marar taiat fin (daca vreti, nu e obligatoriu) si sare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Castravetii se rad pe razatoarea mica, dupa care se scurg (altfel iese sosul apos), nu se taie cubulete. "Adaosurile" sint gaselnite romanesti si nu au nimic de-a-face cu reteta originala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca nu te superi. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reteta capsunicii e aia traditional bulgareasca.
|
|
|
![]()
|
|
:) Posibil, Kalua, dar tzatziki nu e.
Continuam "odiseea" gastronomica elena. PLAKI-PLACHIE GRECEASCABucatarie greceasca: Plaki |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Da' retete dulci de Craciun nu? Daca vreti, scriu, ca oricum suntem in pregatiri.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:25 PM |
|