IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 987 988 989 990 991 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Dec 23 2007, 07:11 PM
Post #9881

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Welcome, Albi!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am citit recent un articol in care scria ca privitul sanilor prelungeste viata unui barbat cu 5 ani!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) S-a facut si un experiment: timp de 5 ani, 100 de barbati au fost rugati sa priveasca in diverse decolteuri. Timp de cinci ani, amatorii de decoltee au prezentat presiune arteriala scazuta, un puls “mai asezat”. Medicul a recomandat barbatilor peste 40 de ani sa priveasca zilnic 10 minute sanii mari pentru a-si lungi viata. Sanii cica trebuie sa fie neaparat voluptuosi. “Numai 10 minute de privit la sani ca cei ai Pamelei Anderson echivaleaza cu 30 de minute de exercitii fizice”, a zis dr. Karen Weatherby. lol
Studiul a fost publicat de catre o echipa de cercetatori germani in revista medicala New England Journal of Medicine.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Dec 23 2007, 07:34 PM
Post #9882

Musafir

Bine ai revenit Albi! Meg si Forte ma bucur c-ati ajuns cu bine la destinatie!
Ala, ce cautai sambata la serviciu?
Astazi am lenevit pe acasa, n-am avut chef de treaba asa c-am terminat de citit o carte ('Nasterea lui Venus'), care mi-a placut. Demult nu mi-am mai permis sa stau si sa citesc in timpul zilei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si pentru ca ma mustra constiinta, ma apuc acum sa ingras porcul in ajun. Maine o sa merg si la cumparaturi de cadouri si alimente. M-am pregatit eu pentru Craciun mai mult de-o gramada.

+Quote Post
lxn
post Dec 23 2007, 08:00 PM
Post #9883

Musafir

Eu tocmai am impodobit bradul numarul II, pe al ...uhm... "socrilor" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A iesit foarte frumos, o sa pun poze pe topicul aferent. Si acum am mancat paine de casa, mama mama, ce buna e. Abia astept sa merg maine acasa sa bag sarmale si salata de boeuf facute de mama si bunica-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 23 2007, 08:02 PM
Post #9884

Musafir

Lxn, tu deja sarbatoresti Craciunul in avans? Pai nu astepti pana marti sa mananci sarmale si restul preparatelor specifice sarbatorii?

+Quote Post
kalua
post Dec 23 2007, 08:16 PM
Post #9885

Musafir

Lxn probabil ca incepe sarbatoarea maine seara, in ajun, la fel ca mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2007, 09:51 PM
Post #9886

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Raportez: azi am prestat: sarmale, racituri, caltabosi. Miine prestez kourabiedes, cozonac si scutecele Domnului. Poate si Bűche de Noël-ul dupa reteta a la Cleo.
Rezumat: sint frinta!

+Quote Post
fortelady
post Dec 23 2007, 10:20 PM
Post #9887

Musafir

maine comitem si noi mancarea, inca nush ce prajituri o sa facem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Dec 23 2007, 10:26 PM
Post #9888

Musafir

Si noi si noi (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) Am facut carnatii,toba, leber si Scutecele Domnului iar maine ma asteapta sarmalute, cozonac, salata boeuf si faguri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2007, 10:36 PM
Post #9889

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Flori, bafta la invirtit sarmale... pe mine m-au ucis azi.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io nu am facut cirnati, leber si toba, ca ne-au trimis parintii. De fapt au trimis si scutece si cozonac, da` na, tre sa prestez si io... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce fel de faguri? kary, tu din ce zona a tarii esti?

+Quote Post
fortelady
post Dec 23 2007, 10:38 PM
Post #9890

Musafir

pai nu cred ca facem sarmale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sau daca se fac, se fac putine. o friptura, ratza mea cu portocale, ceva chestii traditionale samd. nu prea multe ca nu are sens sa facem tone de mancare.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 987 988 989 990 991 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 08:25 PM