IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 159 160 161 162 163 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
andutz
post Jun 18 2007, 03:40 PM
Post #1601

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

pli-hi-hi-hi-z...help!!! stau cu "mananc deci slabesc" in fata, si nu inteleg mai nimic. a descoperit el monti ceva, ca va citesc de 2 saptamani, si am mai si cunoscut oameni care au slabit mult, DAR...cartea lui e o aberatie, tb sa o citesti de 100 de ori ca sa intelegi ceva...si eu inca nu am inteles- so: ce grupe nu le combini? cat timp tb sa treaca intre mese? and also- el tot zice de alimente frantuzesti pe care sa le mancam sau nu, dar ...nu stiu cum sa-i zic...i wasn't eating them anyway, ca nu stiu ce sunt!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si mai e ceva- am voie cat vreau atata timp cat nu combin? de ex, la breakfast, daca mananc numai paine super integrala, am voie 4 felii???? si inca ceva- seminte de fl soarelui, de dovleac, alune, migdale, fistic? dar popcorn fara grasime?
va rog mult, ajutati-ma, ca am ajuns la 80 de kile...si am 1,60... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...
pe alta nota nu asa de plangareata, you're doing a great job...bravo...sunteti o inspiratie!:)
btw, my mail e andutz(@)yahoo.com (yup, sunt destul de disperata sa-mi dau mailul pe un forum public...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca vrea cineva sa-mi scrie...

This post has been edited by kalua: Jun 18 2007, 05:19 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 18 2007, 05:23 PM
Post #1602

Musafir

andutz, ti-am prelucrat un pic adresa e-mail ca sa nu te trezesti cu milioane de porcarii.

Aici despre Dieta Montignac vei gasi o multime de informatii utile despre Montignac. Pe intelesul tuturor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poti manca, chiar este indicat, sa mananci pana te saturi - asta daca ai un simt normal al saturatiei.
Popcornul este facut din porumb, porumbul are un index glicemic mare, deci nu este conform.
Celelalte seminte sunt conforme, dar mancate des nu te lasa sa slabesti.

+Quote Post
Ala80
post Jun 18 2007, 05:35 PM
Post #1603

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Kalua, orezul pot sa-l pap cu carne la faza2? Ma gandeam la mancarea de la un anumit restaurant japonez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 18 2007, 05:43 PM
Post #1604

Musafir

Daca orezul este conform, da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jun 18 2007, 05:51 PM
Post #1605

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Hmmm, pai cred ca e orez cu bobul lung, in cel mai bun caz basmati. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 20 2007, 06:57 PM
Post #1606

Musafir

N-are asta treaba directa cu MM, dar trebuie sa va spun ca nutritionistii si medicii, dupa ce s-au scarpinat si ani de zile au propovaduit altceva, vorbesc acum ca nu-i bine de baut multe lichide, 1,5 l pana in max. 2 l pe zi e prea de-ajuns. Altfel se deranjeaza concentratia de sodiu din corp si duce la lipsa acestui mineral.

+Quote Post
midnight
post Jun 20 2007, 07:28 PM
Post #1607

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Dap..
Si in familia mea chiar nu se mananca sarat, parca am fi toti la dieta cu restrictie de sare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) desi nu suntem.

+Quote Post
Diana.
post Jun 22 2007, 10:41 PM
Post #1608

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

In sfirsit tabelele cu indici glicemici sint gata de folosit, puse bine pe site. "Proloagele" ni le face Kalua. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Scuze de intirziere, au trebuit reintroduse manual una-cite una in tabele, pentru ca altfel nu puteau fi publicate.

Alimente care au indice glicemic mic ; click

Alimente care au indice glicemic mediu: clik

Alimente care au indice glicemic ridicat :click

Inca o data scuze de intirziere... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by Maàt: Jun 24 2007, 11:49 AM

+Quote Post
danati
post Jun 24 2007, 10:05 AM
Post #1609

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu se deschide pagina la nici unul dintre link-uri

Mai trebuie de facut altceva si eu nu stiu ?...

+Quote Post
Diana.
post Jun 24 2007, 11:51 AM
Post #1610

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am reparat; nu stiu de ce scriptul forumului modifica linkurile la editarea postului.
Le-am mai pus o data, acum pare ok.

+Quote Post

193 Pages V  « < 159 160 161 162 163 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 09:20 AM