![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O mica rugaminte: nu folosi majuscule decit unde este cazul. Pe net, folosirea majusculelor peste tot inseamna ca tipi.
Da, brinza telemea este conforma. Bine ai venit. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Si niste linkuri care iti vor fi de ajutor:Tabelele cu IG-ul alimentelor in limba romana Alimente care au indice glicemic mic Alimente care au indice glicemic mediu Alimente care au indice glicemic ridicat |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 7-August 09 From: Cluj Napoca Member No.: 6,958 ![]() |
Hmm...Cum adica branza telemea e conforma?? Nu are grasimi?? Sau exista telemea cu 0% grasime si eu nu stiu? Oh, mie imi place foarte mult, si atunci ar fi super.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu grasimea in sine e importanta in Montignac, ci indicele glicemic si felul in care combini grasimile cu alte alimente. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ca sa iti faci o idee poti citi din urma si vizualiza cite retete montignac cu telemea exista. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 09 Member No.: 7,104 ![]() |
Buna ziua.
Imi cer scuze daca nu pun intrebarea in Topicul adecvat dar sunt noua si inca nu stiu unde sa caut. Nu stiu cum sa prepar taiteii de soya. Am vazut ca voi ii folositi dar nu am gasit cum se prepara. Probabil ca nu am cautat unde trebuie! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma puteti ajuta? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 7-August 09 From: Cluj Napoca Member No.: 6,958 ![]() |
Buna
Imi spune cineva daca varza calita este conforma? Varza in cauza e cu ceapa prajita in ulei si evident fara morcov. Ms |
|
|
![]()
|
|
Da, varza calita este conforma.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buni, taiesteii de soia ii poti folosi si cu lapte fara grasimi, si la salate si la mancaruri. Fiind de soia, ii poti combina chiar si cu grasimi.
|
|
|
![]()
|
|
Buna.
Am si eu o intrebare despre struguri (pentru ca tot suntem in sezonul lor). Care este indicile glicemic al strugurilor? Pe site-ul montignac.com ar avea 40 si pe site-ul acesta ar avea 35. Ms |
|
|
![]()
|
|
IG ul strugurilor e 45.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:10 PM |
|