IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
laur claudiu
post Apr 23 2011, 12:56 AM
Post #741

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Seara buna scumpele mele doamne si domnisoare! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Un salut barbatesc si catre Tudor! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Imi imaginez ca in casele voastre e forfota mare,pregatiri pe ultima suta de metri...Doamne cate amintiri din copilarie ma napadesc,ii mancam mamei tot rahatul pt cozonaci,stafidele le furam cu lingurita...ouale facute in corji de ceapa si apoi cu ciorapul si frunza de patrunjel si partea finala slaninuta!
Cum ne trezeam noi dimineata si ne spala mama cu ou rosu pe fata inmuiat in aghiazma si cu un banut de argint...si acuma simt parfumul cozonacilor,la noi era lege,cand ieseau din cuptor unul era decapitat instantaneu,pofticiosi nevoie mare...ce sa mai zic de crema de vanilie pe care o facea mama pt prajitura alba ca zapada,cum lingeam oala si lingura...vai vai,sau o ajutam pe mama la taiat legumele pt salata de boeuf sau mergeam cu fratemiu la batut covoarele
..cand ne intalneam toti picii la biserica,treceam pe sub masa de flori,inconjuratul bisericii si nelipsitele tuburi cu,carbit...vai mama ce bubuieli!Tin minte mergeam la bunici,maama ei de dulceata de cirese mari,ce le mai zicea saracu bunelu din scripca,toti verisorii adunati..vremuri!!
Va doresc un Paste fericit alaturi de familie si deci dragi si fie ca lumina sfanta a Invierii sa ne mai aline suferintele si sa ne lumineze pasii vietii!
Maine decolez si eu,prima spre Croatia si apoi spre Elvetia!S-a schimbat traseul,am last Austria!!!
KRISTHOS ANESTI!ALITHOS ANESTI!
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Apr 23 2011, 06:15 AM
Post #742

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Buna dimineata! Va doresc un paste fericit si linistit. Va pup! La multi ani celor care poarta numele de Gheorghe!

+Quote Post
albinuza
post Apr 23 2011, 05:43 PM
Post #743

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!!!! Io is in Bruselles!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gata pregatirile de Paste??? Io amfost la o plimbare, acum pe acasa, si o sa iesim iar oleaca mai incolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va cam pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 23 2011, 06:49 PM
Post #744

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am terminat cu mincarea. Am facut friptura de miel, magiritsa, cozonac cu nuca, pasca cu orez, tsoureki, oua rosii, drob de miel si un tort amarena.

+Quote Post
OaNa`
post Apr 23 2011, 11:07 PM
Post #745

Obsedat

Group: Dependent
From: Sibiu
Member No.: 8,859

Va doresc un Paste fericit, alaturi de cei dragi, tuturor! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Apr 24 2011, 09:15 AM
Post #746

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Da io lucrez .. pt mine e ca o zi oarecare!

+Quote Post
Valentina30
post Apr 24 2011, 09:20 AM
Post #747

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul si sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina Sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre si sa va umple de pace si bucurie! HRISTOS A INVIAT!

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2011, 10:09 AM
Post #748

Fondator eLady.ro

Sa aveti un Paste cu lumina in suflete, liniste si belsug in case si bucurie! Hristos a Inviat!

+Quote Post
Diana.
post Apr 25 2011, 08:35 PM
Post #749

Fondator eLady.ro

Buna seara! Hristos a inviat! Pe unde sinteti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
melcri
post Apr 25 2011, 08:47 PM
Post #750

Incurabil

Member No.: 6,886

Adevarat a-nviat!

+Quote Post

100 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 10:32 AM