![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu. iaurturile cu fructe au AMIDON cu IG 100 si indulcitori artificiali interzisi in MM: Singurul indulcitor admis e fructoza, insa in cantitati minuscule.
Te rog sa vezi tabelul de mai jos si vezi ce NU poti minca sub nici un motiv. Alimente care au indice glicemic ridicat Din acelasi motiv nu poti minca icre din comert, majoritatea mezelurilor, creme , budinci sai alte chestii pline de zahar, amidon si E-uri cu duiumul. Alimente care NU trebuie consumate cand tinem Montignac, de ce trebuie sa ne ferim Pentru pofta de ducle, ciocolata neagra cu minim 70% cacao, fructe uscate (caise de exemplu) insa dupa 3 ore cel putin dupa ce ai mincat meniu lipidic/lipido proteic. Pentru idei de meniuri: Retete pentru regimul Montignac Kaluaaa, sa ma corectezi daca am gresit, te rog! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i cum spune Maat.
Iti poti pune tu fructe proaspete in iaurt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-ai facut fericita! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 27-January 09 Member No.: 5,744 ![]() |
ok,multumesc.Dar voi unde gasiti ciocolata conforma?eu nu am gasit decat cu maxim 40%cacao.Poate nu stiu eu unde sa caut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Simona, vad ca esti din zona Clujului si folosesti RDS. Ciocolata o gasesti la raionul de ciocolata.
Si fa si tu un efort si mai cauta in forum, ca exista duium de informatii. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Piftie am voie?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 27-January 09 Member No.: 5,744 ![]() |
am citit tot forumul acesta si nu am vazut,poate mi-a scapat.Si am cautat si la raionul de ciocolata, dar nu am gasit.Voiam sa mi se spuna macar o marca sa stiu si eu ce caut.dar daca deranjez cu prea multe intrebari, nu o sa mai intreb nimic.ma descurc.credeam ca asta e un forum unde ne putem ajuta intre noi
|
|
|
![]()
|
|
Pastela, uita-te , te rog, si tu in tabelele cu Indici glicemici si iti dai seama.
Citeste Clasificarea indicilor glicemici si Despre indicele glicemic si Indexul glicemic. Da, atita timp cit nu se pune la fiert decit carnea si ceapa si nu maninci piftia cu alimente care contin glucide, da. Faceti si voi un efort de dat click si gindit nitel, va rog frumos. Asa veti scuti mult timp. Alimente care au indice glicemic ridicat Alimente care au indice glicemic mediu Alimente care au indice glicemic mic Simona, nu ai citit, ca altfel nu intrebai. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Iaca: La ce magazine gasesc anumite produse conforme MM, unde ce se gaseste de cumparat - Montignac La Cluj gasesti cicolata cu peste 70% cacao la - Real, - Billa, - Supermarket Uri, - Carrefour, - Kaufland, - Metro, - Oncos, - Penny Market, - magazine de cartier |
|
|
![]()
|
|
eu de obicei imi fac cumparaturile in cora si auchan si acolo nu au.La magazinele de cartier unele vanzatoare nu au auzit de asa ceva si iti intind o poiana amaruie care are 40%cacao,am incercat la multe.O sa merg la carrefour sa incerc.Apropo,Penny Market nu este in Cluj, in oras inca.Poate in alte orase ale judetului Cluj, iar de supermarket Uri nu am auzit.Multumesc oricum.O zi frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Si tie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:29 AM |
|