![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
mersi frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ei o sa fac ciorba de miel, friptura de miel, drob de miel, magiritsa, cozonac, pasca si, evident, o sa vopsesc oua rosii.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu vreau sa fac un miel Provensal. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sper sa iasa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Diana, te rog mult zi-mi si mie care e reteta de miel grecesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ! Stiu ca trebuie sa-l macerez cu ulei de masline si oregano?....nu sunt sigura dar parca e ceva de genu' asta. Daca exista un link cu reteta spune-mi, recunosc ca nu am cautat ca sunt in criza de timp! Multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa traiti, raportez! Pui ceva ulei de masline (nu exagerezi, ca mielul/iedul oricum e grasut de la natiura), zeama de lamiie, sare, piper, oregano. Il lasi oleaca, si jumate de ora e de-ajuns, si dupa aia in cuptor sau pe carbuni cu el si-ai terminat povestea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu, fara miel(primul an):branza telemea oaie,cas ,oua,drob din carne de porc ,piftie de curcan,salata de vinete,sarmale,pasca,panetone,cozonac nuca si mac:probabil aleg dintre acestea ca nu pot sa le mananc pe toate odata la o masa
|
|
|
![]()
|
|
Eu am facut cozonacii, ouale si pasca. Cred ca o sa pun in noaptea asta si friptura la cuptor ca sa imi ramina miine drobul, magiritsa si de facut curat pe ultima suta de metri si gata.
|
|
|
![]()
|
|
Pentru anul acesta fac ce fac cam in fiecare an de Paste:
- ciorba de miel, - friptura de miel, - drob de miel, - magiritsa, - cozonac, - pasca cu brinza dulce si stafide - oua rosii. - labropsomo (λαμπρόψωμο) cozonac grecesc cu ou rosu Daca o sa ma tina, o sa fac si miel cu spanac. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu pana acum am hotarat doar ca soacra mea ne face cozonac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vreau sa fac o placinta cu mere (cu aluat fraged), ciorbica cu tarhon si probabil o fripturica de porc cu bere. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mama, Diana! Gatesti pentru tot complexul de case din jur? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu fac nimic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Astept de la mama... Daca m-oi intoarce pana de Paste. Daca nu, nu stiu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:51 AM |
|