![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi avem maine la serviciu petrecerea noastra interna, unde fiecare aduce cate ceva. Le-as fi facut salata de boef, ca asta vor de la mine, dar cum inca sunt la serviciu...le fac oua umplute. :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
V-ati hotarit ce meniu pregatiti pentru Craciun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu inca sint in dubii, insa vreau sa ma decid pina la sfirsitul saptaminii, ca sa imi fac cumparaturile din timp pentru ca nu am nici un chef sa dau iama prin magazine pe ultima suta de metri cind e omor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa ce e standard pentru meniul de Craciun - racitura de porc - o pasare umpluta (comanda speciala), nu stiu inca daca curcan sau o gaina foarte mare - cred ca o sa fie totusi curcan - sarmale de varza- sau de vita, depinde daca gasesc foi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - nu vor lipsi de pe masa toba, caltabosii, leberul si cirnatii, da doar e Craciun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dulciuri pentru Craciun: - scutecele Domnului - cozonac moldovenesc, evident - turta dulce - fursecuri pentru Craciun - melomakarona - kourabiedes - daca gasesc reteta de Alba ca Zapada pe care o facea bunica dinspre tata, fac si de-alea. ... Si lista ramine deschisa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:34 AM |
|