![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari fetelor! (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) Sunteti maiestre (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif)
Platou cu aperitive: (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Diverse/DSC05089.jpg) Doar atat am apucat sa pozez. Restul meniului a constat in: - sarmale cu mamaliguta - friptura de porc la tava, carnati de casa prajiti cu muraturi - cozonac de casa si-am gustat si din niste produse nemtesti cumparate (stollen - nu mi-a placut si nu mai stiu cum se numea cealalta, dar aia a fost buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu va arat numai curcanul umplut. Dl Maat a pohtit. Nu e prea aspectuos dar a fost grozav
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/IMG_0012-2.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neaspectuos??? Io deja salivez! Nici nu vreau sa ma gandesc cat de bun era, imi place domle' curcanul nah (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce harnicute ati fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) arata toate cele foarte apetisant
La noi a fost meniu simplut anul asta din lipsa de timp. - ciorba de curcan n-am fotografiat-o - sarmale din piept de curcan, e prima oara cand fac sau gust, excelente - friptura de curcan (care s-a marinat 2 zile) si cartofi stropiti cu unt - cozonac cu mac - cozonacii cu nuca si ciocolata (2 i-am dus prietenilor) - cremsnit |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce putine chestii ai facut, cleo, rusinica! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vreau si eu sa dovedesc atatea cand n-am timp! Arata excelent (si curcanul Dianei)! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
V-ati hotarit ce meniu pregatiti pentru Craciun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu inca sint in dubii, insa vreau sa ma decid pina la sfirsitul saptaminii, ca sa imi fac cumparaturile din timp pentru ca nu am nici un chef sa dau iama prin magazine pe ultima suta de metri cind e omor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa ce e standard pentru meniul de Craciun - racitura de porc - o pasare umpluta (comanda speciala), nu stiu inca daca curcan sau o gaina foarte mare - cred ca o sa fie totusi curcan - sarmale de varza- sau de vita, depinde daca gasesc foi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - nu vor lipsi de pe masa toba, caltabosii, leberul si cirnatii, da doar e Craciun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dulciuri pentru Craciun: - scutecele Domnului - cozonac moldovenesc, evident - turta dulce - fursecuri pentru Craciun - melomakarona - kourabiedes - daca gasesc reteta de Alba ca Zapada pe care o facea bunica dinspre tata, fac si de-alea. ... Si lista ramine deschisa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, numai cand vad cate dulciuri vei face... ma gandesc deja cata munca... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu nu ma omor foarte tare... In afara de toate "porcariile" traditionale (toba, leber, caltabos, carnati de "tz-shpe" feluri, am s afac sarmale in foi de varza (cu carne amestec), salata de boeuf si o fripturica de ceva. Primele 2 feluri sunt standard (sarmalele si salata) si doar friptura mai am loc de ales... dar inca ma gandesc. Cu dulciurile nu ma strofoc prea tare. Fac o crema de zahar ars si cumparam niste prajiturele. Cu dulciurile eu nu ma prea omor, iar sotul nu are voie... Asa ca pentru 2 mosneguti ca noi, e suficient. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Daca mai spui "mosneguti", te bat! La cap, evident, sa renunti la a va cataloga asa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa incerc sa le fac din timp, sa fie... Poate am si colindatori! ...As vrea eu!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io cred ca fac asa : niste sarmale, niste ciorba de bere si poate anul asta face pretenu rata ca la nemti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si dulciuri am 100 dorinte , o sa vad ce chef o sa am
|
|
|
![]()
|
|
Cum e ciorba de bere? Si rata aia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi spui si mie, te rooog frumos? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:47 AM |
|