Cristina, io am o parere vis-a-vis de consultanti - cind nu esti in stare sa faci ceva de unul singur, te apuci sa faci consultanta

si sa ii critici pe altii
Banuiesc ca e nasol, hai, o firma de consultanta, e ok, insa 3 bucati? Ce naiba, aveau aia oferta, platesti 1 si primesti 3?!
E atit de costisitor proiectul ala incit orice greseala ar costa mai mult decit afuristii de consultanti gramada?!
Programul este, intr-adevar, infiorator, nu as vrea sa fiu in locul tau, mai ales ca eu lucrez si noaptea si sa ma scol la 5:30 mi-ar fi imposibil, de obicei la ora aia inca lucrez.
In ceea ce priveste gattul, pentru mine e forma de terapie cind gatesc ca asa vreau eu, nu pentru ca sint la anaghie, ca atunci parca trag ciinii de mine si nu stiu cum sa scap mai repede!

Teo, cred ca soarele nu l-am deochiat, pur si simplu s-a gindit sa vina sa ma vada si pe mine. Azi a iesit din nori si la mine, desi bate un vint turbat de te ia pe sus, nu alta!
Iar de vise ciudate nu iti spun nimic in plus decit ca ieri noapte am visat ca l-am castrat pe unu`. Motivul nu mi-l amintesc, insa banuiesc ca era solid

Cred ca te-am linistit cu asta, nu?!