QUOTE(Diana @ Jun 3 2013, 05:38 AM)

Dmona!!!

Ce mai faci? Esti bine, sanatoasa? Ce ma bucur sa te vad! Da, mai avem citeva fete din vechea garda pe aici.

La mine s-a rezolvat cu tratament endodontic, sper si la tine sa fie la fel!
Azi e luni. Naspa lunea!

Merci frumos!

Sunt bine, sanatoasa, cu multa munca, familie, copii (am 2 fetite de 5 ani si 10 luni, respectiv 4 ani si jumatate), si alerg in toate directiile

))) Timpul se scurge fooooooarte repede..
Le-am vazut pe albinutza si pe angeldust, rasfoind un pic pe aici. N-am mai avut timp sa intru neam pe forumuri, chiar mi-a facut placere sa revad forumul asa, asa, intamplator.
Bine ca ai rezolvat dintele fara operatie... La mine tot asa e un incisiv (lateral), la care am avut o carie mica acum multi ani (si pt care m-am dus la timp sa mi-o trateze), la un moment dat, dupa vreo 7-8 ani, mi s-a despins plomba si mi-a refacut-o (la fel, m-am dus la timp, n-am stat asa...). Iar acum, facand o radiografie din aia panoramica pt diverse problem, ca dupa nasteri si s-a "defectat" rau dantura (ca altminteri dintele ala nu ma doare, nu nimic), mi s-a descoperit asta, granulomul ala, care cica se vede acolo ca un punct negru....Si ca se recomanda operatia asta... I-am zis ca ma mai gandesc... daca s-o putea trata si altfel , ar fi ok, ca pe de alta parte mi-e si frica, ca granulomul ala sa nu se extinda, si sa raman fara dinte, ca mai e si vizibil, dinte in fata... Chiar nu stiu de unde a aparut granulomul asta, din moment ce m-am tratat la timp....
Tu ai mai facut o radiografie dupa aceea, s-a constatat disparitia acelui granulom?
Te pup,
Monica