Va aflati in:

Articole / Mirese si Nunti

Rochii de mireasa: Trenduri 2007

Publicat: 13.01.2007

rochii de mireasa in 2007Tendintele rochiilor de mireasa sunt foarte schimbatoare, iar deseori viitoarele mirese au dificultati in a alege rochia de mireasa. Rochiile accesibile ca pret sunt in mare parte demodate sau din materiale ieftine, iar cele scumpe sunt intradevar foarte trendy, dar nu toate femeile isi permit sa cumpere o astfel de rochie. Solutia este simpla, cumparati o rochie clasica si asortati-o cu cele mai in voga accesorii. In anul 2007 cele mai trendy accesorii sunt accesoriile de par cu diamante sau strasuri.

Pentru a va permite astfel de accesorii, care sunt in general mai scumpe, puteti renunta la traditia cumpararii unei rochii de mireasa de la un designer specializat, si putei opta pentru o rochie la super-oferta.

O alta tendinta, care se raspandeste uimitor de repede, o reprezinta rochiile de mireasa colorate. Da, albul nu mai este la moda! Iar cand spunem colorate, ne referim intradevar la rochii foarte colorate, cu culori intense cum ar fi portocaliul aprins sau chiar maro inchis.

rochii mirese 2007Cu toate ca este dificil sa gasiti la oferta speciala rochii de mireasa cu aceste culori, rochiile de mireasa in culori intense au fost folosite foarte mult in casatoriile din Orient. Cel mai des miresele purtau rochii rosii, rosu fiind si culoarea rochiei la nuntile imperiale din Hong Kong si Japonia. Pe langa aceste culori intense, in 2007 se mai poarta si rochiile de mireasa in culori pastelate, cum ar fi roz, crem si albastru.

Broderia argintie si materialele in culori metalice sunt la moda anul acesta, adaugand un plus de stralucire pana si celei mai sterse rochii. Acest look stralucitor este cauzat de tendintele aparute in revista Vogue in timpul anului 2006, asa ca ar trebui sa fie mai usor sa gasiti o astfel de rochie la oferta speciala.

In 2007 sunt la moda logo-urile create de cei doi miri. In general logo-urile sunt mesaje, motto-uri, imagini etc. si nu initiale, nume sau litere din numele mirilor.

Dezavantajul acestor logo-uri este ca nu poate fi atasat rochiei de mireaza fara sa arate ca locul lui nu este acolo spre deosebire de monogramele care faceau ca rochia de duzina sa para ca a fost creata de un designer.

Mai nou, in 2007 se adopta traditia donarii rochiilor de mireasa folosite pentru ajutarea victimelor inundatiilor, cutremurelor si dezastrelor naturale, astfel miresele pot face diferenta cu o atitudine generoasa.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Mirese si Nunti

Cum sa faci sa nu iti strice nunta cheflii din familie

Uff, nu prea stii cum  o sa te descurci cu...

Mirese si Nunti

Cei mai importanti pasi in alegerea rochiei de mireasa

Nunta este unul dintre cele mai importante even...

Celebs & Style

Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015

Dupa ce l-au vazut in John Wick, fanii lui Kean...

Moda

Body-urile: cum sa le alegi in functie de silueta ta

Obiectele vestimentare sunt elemente importante...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...