Va aflati in:

Articole / Frumusete

Coafuri si frizuri 2008

Publicat: 30.01.2007

poze moda cuafuri 2008Orice femeie isi doreste un par cat mai frumos si o coafura si frizura in tendinte in 2008. Se intampla de multe ori ca doamnele sa nu fie multumite de felul in care le sta parul. Fie il tund prea scurt, fie il lasa prea lung, alegandu-si un stil care nu li se potriveste...

Nu este suficient atunci cand mergeti la coafor sa-i cereti stilistului sa va faca o tunsoare care este la moda. De multe ori se poate intampla ca tunsorile cele mai in voga sa nu se potriveasca deloc cu forma fetei dumneavoastra. Pentru a fi mereu in centrul atentiei si invidiata de colegele si prietenele dumneavoastra, trebuie sa alegeti si atunci cand vine vorba de par, la fel ca atunci cand va cumparati haine, tunsoarea care vi se potriveste cel mai bine. Persoanele cu o fata ovala precum cea a actritelor Jennifer Aniston si Julia Roberts pot opta pentru a-si mentine parul scurt sau lung. In cazul doamnelor cu fata ovala, singurul lucru de care trebuie sa tina cont este modul lor de a fi. In cazul in care sunt persoane energice este indicat sa opteze pentru o tunsoare scurta si sa isi vopseasca podoaba capilara in nuante de roscat.

Tunsori 2008
Pentru reprezentantele sexului frumos care au fata rotunda, precum cea a lui Drew Barrymore sau Kate Winslet, stilistii au precizat ca parul scurt li se potriveste cel mai bine, eliberandu-le fata si creand senzatia de alungire.

Doamnele cu fata rectangulara precum cea a actritelor Gwyneth Paltrow si Kirstie Alley sunt sfatuite sa se tunda scurt sau mediu, in degrade, ceea ce are ca efect indulcirea trasaturilor fetei. Acelasi tip de tunsoare este potrivit si pentru femeile cu fata patrata, cum sunt Demi Moore sau Sandra Bullock. In cazul acestora este cu totul neindicat sa-si lase parul lung.

Pentru doamnele cu fata triunghiulara precum Kathy Ireland, situatia este destul de delicata, atunci cand vine vorba de par. Cea mai buna recomandare este aceea de a se tunde scurt, insa este nevoie de mana unui stilist cu experienta pentru ca rezultatul sa fie cel scontat. In caz contrar, look-ul ar putea fi catalogat drept „dezastruos“.

catalog foto Frizuri 2008Coafuri si frizuri 2008 pentru fata in forma de diamant
Cele mai avantajate in materie de coafuri sunt femeile cu fata in forma de diamant. O astfel de fata au Linda Evangelista si Katherine Hepburn. Doamnele cu fata in forma de diamant se pot declara cu adevarat norocoase, deoarece lor li se potriveste absolut orice fel de tunsoare. Fie ca decid sa poarte parul lung, filat sau nu, mediu, scurt sau foarte scurt, frumusetea pe care o degaja va fi mereu remarcata de cei din jur.

Un lucru de care trebuie sa tineti cont este acela de a nu evita sa discutati cu stilistul dumneavoastra despre coafura pe care o doriti. In caz contrar, s-ar putea sa va intoarceti acasa cu un look de care nu veti fi multumita, alegandu-va doar cu timp pierdut si bani cheltuiti.
Vezi catalogul de moda cu modele de coafuri si frizuri!

Afla care sunt ultimele tendinte in hairstyle 2009:
Coafuri si frizuri 2009
Coafuri de top 2009 pentru par scurt
2009: Modele de coafuri
Coafuri 2009
2009: Se poarta coafuri cu breton
Primavara-vara 2009: Coafuri si frizuri
Tunsori 2009

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

7 produse cosmetice care nu trebuie sa iti lipseasca din casa

Iti doresti sa ai un ten impecabil, o piele fin...

Frumusete

Ce sampon sa alegi ca parul vopsit sa arate uluitor

Ingrijirea parului natural presupune un minim d...

Celebs & Style

Cameron Diaz a facut o noua cucerire

Frumoasa actrita Cameron Diaz nu se linisteste...

Editorial

Farmecul felicitarilor de Craciun

Spune drept, de cand nu ai mai trimis cuiva dr...

Editorial

Slava Domnului ca mai exista si barbati politicosi!

Nu trebuie sa fii cea mai frumoasa femeie din l...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...