Termeni si Conditii

Accesul in portalul www.eLady.ro este gratuit, inregistrarea membrilor eLady.ro se face cu titlu gratuit. Pentru serviciile speciale (forum, newslettere, concursuri) este necesara inregistrarea ca membru al portalului eLady.ro.
Utilizatorii eLady.ro sunt singurii responsabili de continutul postat in portal prin serviciile forumului si/sau comentariilor.
Vizitarea paginilor site-ului www.eLady.ro se considera un accept al termenilor si conditiilor de mai jos.
eLady.ro isi rezerva dreptul de a bloca acei utilizatori care nu respecta termenii si conditiile cuprinse in aceasta prezentare.

eLady.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii siteului le-ar putea inregistra din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a www.eLady.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din www.eLady.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).
eLady.ro poate refuza inregistrarea in baza de date anumitor membri in cazul in care activitatea si prezenta lor in eLady.ro nu este conforma cu scopul declarat al acesteia si in cazurile in care exista conflicte de interese intre eLady.ro si terti.
eLady.ro isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila structura siteului si continutul eLady.ro oferite de catre Solidweb LTD sau poate suspenda functionarea portalului fara nici un fel de notificare prealabila.
www.eLady.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta produsa utilizatorilor, furnizorilor, colaboratorilor si partenerilor sai, dauna provocata de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.
eLady.ro nu isi asuma nici o responsabilitate si nu garanteaza calitatea serviciilor/produselor promovate prin eLady.ro de catre colaboratori.
Responsabilitatea garantarii calitatii serviciilor/produselor promovate prin eLady.ro apartine in totalitate furnizorilor acestor produse/servicii.

eLady.ro pune la dispozitia publicului larg articole cu informatii de uz general. Utilizarea informatiilor prezentate in www.eLady.ro se face pe propria raspundere a utilizatorului.
Continutul site-ului eLady.ro are rol informativ si nu se substituie sub nici un motiv controalelor sau prescriptiilor asigurate de personal medical specializat.
eLady.ro va recomanda sa va consultati medicul pentru diagnosticari si tratamente.

Accesul dvs la anumite servicii ale eLady.ro este protejat de o parola.Va sfatuim sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.
eLady.ro nu este responsabil in nici un fel de prejudiciile pe care le-ati putea inregistra datorita divulgarii de catre acesta din urma catre terti a identificatorilor de acces si a parolelor care va sunt atribuite, oricare ar fi natura acestor daune.
Orice incercare de intruziune in viata unui membru al comunitatii noastre de catre un tert va fi stopata, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Capitolul I, ar.1 care protejeaza date personale. Nerespectarea acestei legi duce la blocarea accesului tertului care nu respecta intimitatea userilor eLady.ro.
Dupa postare mesajele din forum si bloguri precum si articolele trimise spre publicare vor deveni proprietatea eLady.ro si nu mai pot fi sterse. Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele/retetele/altele intra in proprietatea intelectuala a site-ului eLady.ro. eLady.ro isi rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice alta forma de publicatie.

Orice persoane care expediaza in orice mod electronic articole catre eLady.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care un tert le-ar putea invoca.
Cand trimiteti un articol catre www.eLady.ro declarati ca intelegeti si ca sunteti de acord ca intreasga responsabilitate juridica va apartine si ca incalcarea drepturilor de copyright constituie infractiune si se pedepseste conform legii 8 din 1996. Articolele trimise spre publicare, trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate, inclusiv publicate in forum si blogurile eLady.ro intra in proprietatea eLady.ro.

eLady.ro nu va nu va vinde, instraina, cesiona sau distribui datele personale ale utilizatorilor sai unei terte parti. eLady.ro nu va comunica informatii personale ale utilizatorilor eLady.ro nici unei alte terte persoane fizice sau juridice, decat pentru:
a.) a raspunde cererilor de informatii autorizate corespunzator din partea autoritatilor statului;
b.) a se conforma oricaror legi, regulamente, citatii, sau hotarari judecatoresti;
c.) a ajuta la prevenirea fraudelor sau pentru a impune sau proteja drepturile eLady.ro.ro si ale reprezentantilor sai;
d.?) a indentifica si publica datele persoanelor care folosesc cu rea-intentie serviciile eLady.ro, a persoanelor care intentioneaza sa prelicteze comunitatea eLady.ro in orice mod,indiferent care ar fi acesta.

eLady.ro pune la dispozitia publicului larg informatii de uz general.
Articolele publicate in eLady.ro au rol informativ si nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia si opinia Solidweb LTD.

Conform legii 8 din 1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, preluarea de content sau elemente grafice din eLady.ro constituie infractiune.
Preluarea oricarui element din eLady.ro, site apartinand Solidweb LTD, intra sub incidenta art. 1398 din legea citata: "constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 2.500 ron la 40.000 ron punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual."
Legea copyrightului garanteaza eLady.ro dreptul exclusiv de a reproduce, aduce modificari, realiza informatii derivate si de a le publica si distribui.
Materialele continute in eLady.ro, inclusiv scriptul si interfata siteului, inclusiv elemente grafice nu pot fi copiate, clonate, reproduse, modificate sau scoase din context in asa fel incat utilizarea acestora sa creeze confuzie, neintelegeri, deformari sau interpretari ale pozitiei si actiunilor eLady.ro sau sa prejudicieze in orice mod interesele Solidweb LTD.
Nici o informatie si nici un concept din site-ul eLady.ro, indiferent care ar fi acestea, nu pot fi duplicate, copiate integral sau partial si folosite in alt site web decat de reprezentantii legali ai eLady.ro.
      Ne rezervam dreptul de a ne proteja toate drepturile, conform legislatiei in vigoare!
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare ale portalului eLady.ro va rugam sa nu mai accesati siteul.

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara