Va aflati in:

Articole / Moda

Moda 2010

Publicat: 24.08.2009

moda 2010Rochiile – apropieri simple. Pantalonii si fustele au fost atat de mult timp in vizorul designerilor si era doar o chestiune de timp pana cand rochiile sa isi faca aparitia din nou in capul listei. Chiar daca iti cauti ceva nou pentru a purta la birou sau vrei sa iti iei ceva pentru o zi calda, rochiile sunt cele mai indicate. Ia pe deasupra o geaca care sa iti ajunga pana in talie si vei fi in in pas cu ultimele tendinte in moda. Accesoriile cum ar fi curelele, colierele lungi sau bratarile purtate la incheietura mainii pot reprezenta o semnatura a stilului personal.

Moda 2010: Ce culori de poarta
Noua culoare neutra. Este cam multa stralucire in culorile orizontului verii care se apropie comparativ cu cele trecute. Culorile pastelate revin in trend pentru moda 2010, iar cel mai folosit este liliacul. Asorteaza-l cu bleumarin, maro si culoarea maslinei si foloseste accesorii potrivite. Foloseste culorile alb si crem de indata ce vremea se incalzeste. Nu conteaza ce faci, poarta o nuanta neutra!

Moda 2010: Accentueaza dantela
Purtata pe sub un costum sau din cap pana in picioare pentru un look de mireasa sau de bal, dantela este peste tot in moda 2010. Ea merge perfect cu alte trei ispite ale sezonului: lucruri crosetate, fuste indraznete si blug croit in diverse modele. Maieurile de dama de dantela vin minunat pe sub topurile tricotate, garniturile de dantela peste fuste si impreuna cu o pereche de pantofi si o geanta poti merge la o intalnire romantica.

moda 2010 despre moda anului 2010Moda 2010: Look asiatic
Influente asiatice — Estul intalneste Vestul. Avand drept model mult apreciatul film “Memoriile unei Geishe”, designerii au trecut imediat la moda de tip asiatic. Stilul caracteristic femeilor japoneze reprezinta o idee inspirata de trend al sezonului. Gandeste-te cum ar fi sa iti adaugi o bluza cu kimono sau niste slapi de bambus garderobei de vara. Jachetele cu guler si cu accesorii bazate pe motive florale sunt de asemenea moduri in care poti interpreta stilul.

Moda 2010: Se poarta accesorii metalizate
Straluciri metalice stilate. Pantofii metalici, curelele si gentile sunt un mod interesant de a-ti lumina stilul. Ele sunt perfecte atat pentru o zi de plimbare sau una de munca, sau pentru o seara. Exista insa o diferenta: in acest sezon, stralucirea nu mai este atat de accentuata ca in trecut.

Moda 2010: Se poarta hainele din piele
Piele alba. Albul va fi foarte la moda. Aceasta afirmatie este sustinuta si mai bine in acest sezon de aparitia pielii – mai ales in combinatie cu negrul. O jacheta alba de piele asortata cu o bluzita de matase si cu pantaloni negri, de exemplu, te pot scoate intr-o lumina deosebita chiar daca temperatura nu este prea mare in moda 2010. Mai mult, pielea alba poate fi purtata si peste materiale cum ar fi stofa mai subtire. Nici o geanta de acest gen nu ar fi exclusa, de vreme vedem astfel de tendinte in toate vitrinele magazinelor. Pastreaza-ti pantofii albi pentru iunie, iulie, august, si pana atunci adauga cateva accente de piele alba garderobei tale chiar din lunile martie si aprilie.

ce lulori se poarta in moda 2010Moda2010: Ce culori se poarta
Rosul – o metoda buna de a adauga o culoare. Intr-un sezon in care culorile predominante sunt cele neutre, este usor sa iesi in evidenta prin stil daca porti haine rosii. Un top rosu iti pot transforma figura si te pot scoate din tipar. Impreuna cu o fusta sau alta piesa de culoare kaki poti crea un look care sa se potriveasca locului de munca. Daca esti o fana a hainelor in stil marinaresc, accesoriile rosii pot trezi dungile la viata. Cheia succesului includerii rosului in garderoba ta consta in selectarea pieselor cu nuante exacte pe care le poti schimba si combina in mai multe feluri.

modele pantofi sandale la moda 2010
Tocurile de lemn sunt in sezon anul acesta, pentru ca fac piciorul sa para mai lung, mai subtire, si pentru ca merg de minune la fuste sau rochii. Tocurile inalte se potrivesc si la o tinuta feminina in care o piesa poate fi din blugi. Pentru cele care doresc o tinuta confortabila si in acelasi timp stilata, exista multe modele de sandalute sau pantofi cu toc: mai inalte, mai joase, cui sau talpa, tocurile sunt un “must have” al sezonului.

Moda 2010: Pantaloni scurti
Pantaloni scurti. Odata cu vremea calda apar au aparut si cat mai multe tipuri de pantaloni pe scena modei. Desi nu se potrivesc oricui (pot parea demodate pe corpul unei femei daca nu sunt croiti cum trebuie), pantalonii scurti fac valuri in acest sezon. Aceste articole pot fi purtate cu o jacheta. De asemenea, poti folosi multe accesorii: margele sau bratari pentru picior. Daca inaltimea iti permite sa renunti la tocuri, o pereche de slapi intr-o culoare vesela pot completa aceasta tinuta lejera. Deci, daca stii cat de cat sa potrivesti si sa proportionezi, alege pantalonii scurti!

Moda 2010: Accesorii care contrasteaza in moda
O curea lata poate fi pusa in jurul taliei peste o rochie (in cazul unei persoane slabute) face minuni. Sau peste o bluza cu motive florale la care porti sandale. Iata un contrast interesant al sezonului. De altfel, si gentile mari si-au obtinut un loc in top. Colierele din diferite materiale, forme, cu sau fara strassuri sunt foarte la moda si usor de asortat. Pe langa acestea, iti poti cumpara si o pereche de ochelari tip “aviator” pentru a-ti completa lista cu accesorii si imbracaminte neaparat necesare sezonului!

Intra in galeria de moda si vezi care sunt ultimele noutati in materie de moda si stil!
Moda 2010 Christian Dior
Moda 2010: Chanel Resort
Moda 2010: Colectia Givenchy Resort
Moda 2010: Diane Von Furstenberg
Moda 2010: Giorgio Armani Resort
Moda 2010: Gucci Resort
Moda 2010: Oscar de la Renta

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 2.

Comentarii postate (2)
pisy - 15/03/2010

Sunt foarte tari hainele si mai ales ca mie imi place rozul,albastrul,verdele si negrul,ceea ce inseamna ca acele haine imi sunt pe plac.Va ador creatile!Va iubesc hainele!

Sandale 2010 - 05/07/2010

Frumoase aceste rochite, si vreau sa felicit creatorii pentru ca s-au depasit pe ei insusi in acest an

Moda

3 modele de sandale pe care trebuie sa le porti vara aceasta

Daca esti pregatita pentru sezonul estival, pro...

Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...

O fi de vina primavara sau pur si simplu acest...

Mirese si Nunti

Rochii de mireasa de la Best Bride - alegerea perfecta!

Ziua nuntii este momentul zero, in care femeile...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...