Va aflati in:

Articole / Moda

Moda 2008: Tinute chic

Publicat: 11.03.2008

tinute chic 2008In moda anului 2008 se resimt puternic influentele modei din anii `50-`60. Perioada respectiva este insa dominata de la distanta de stilul Jaqueline Kennedy (Jackie Onassis).

Extrem de chic, elegant insa si grozav de comod, stilul Jackie O. impunea un look simplu, eliberat de accesorii multe si inutile.
Celebrele modele de sarafane purtate de Jackie sunt extrem de trendy in moda anului 2008. Rochia-sarafan avantajeaza orice tip de silueta datorita simplitatii croielii si sunt usor de intretinut.

Sarafane la moda
In tendintele sezonului de primavara-vara sarafanele simple, uni sau cu imprimeuri geometrice de dimensiuni mari sunt in topul propunerilor facute de designerii caselor de moda consacrate la nivel mondial.
Un look Jackie O. poate fi obtinut foarte simplu prin adoptarea unei tinute clasice: sarafan, ochelar de soare mari si esarfa.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa te casatoresti? Iata cum decizi ce bauturi alcoolice sa servesti invitatilor!

Nuntile romanesti presupun intotdeauna mancare multa, dar mai ales bauturi alcoolice care sa dea tonul distractiei si sa mentina atmosfera pana dimineata. Pana aici, totul simplu. In fapt, multe cupluri intampina dificultati in a se decide ce nu trebuie sa lipseasca din bar.