Va aflati in:

Articole / Moda

Moda Toamna-Iarna 2015/2016

Publicat: 20.08.2015

moda toamna-iarna 2015/2016, tendinte moda toamna 2015, tendinte moda iarna 2015, tendinte moda iarna 2016, trenduri moda toamna 2015, trenduri moda toamna 2016


Vara este pe picior de plecare! Gata cu caldura, cu nervii si aglomeratia de pe strazile prafuite.
Gata si cu rochitele subtiri, bluzitele vaporoase si pantofiorii dragalasi…
Dar nu te intrista! Se anunta o toamna minunata, cel putin in materie de moda!
Ti-am pregatit un scurt ghid despre trendurile acestei toamne, asa ca pregateste-te sa descoperi alaturi de noi cateva dintre must-have-urile sezonului ce bate la usa!

Moda Toamna-Iarna 2015/2016: Nuante metalice

Asa cum ti s-a spus de la inceputul anului pe orice canal de comunicare, nuantele metalice sunt in voga! Nu vei scapa de auriu, argintiu, aramiu si orice alta culoare care da bine in soare!
Noutati: nimic nu are mai mult succes in sezonul toamna/iarna 2015/2016 insa decat griul! Nu este o culoare trista, demodata si inexpresiva, dimpotriva! Se adreseaza femeilor puternice, care pot imbina tendintele anilor 50 cu trendul lui 2015: culori metalice!

Moda Toamna-Iarna 2015/2016: Maneci largi!
Daca vara aceasta au fost in voga bluzitele cu manecuta bufanta, de ce ar trece atat de repede o moda care da foarte bine? Nu spune un definitiv “adio!” manecilor bufante, ele raman in voga! O geaca de piele stransa pe corp – curelele la mijloc sunt prezente aproape la orice tinuta!- si maneci largi iti vor da un aer foarte sofisticat si totodata o eleganta pe care doar simplitatea unei tinute potrivite oricarei imprejurari o poate avea!
Asorteaza gecile din piele cu o curea argintie, metalica, subtire sau foarte lata: extremele conteaza, nu exista cale de mijloc in moda toamna-iarna 2015/2016!

moda toamna-iarna 2015/2016, tendinte moda toamna 2015, tendinte moda iarna 2015, tendinte moda iarna 2016, trenduri moda toamna 2015, trenduri moda toamna 2016
Moda Toamna-Iarna 2015/2016: Nuante de gri

Griul este senzatia, asa ca fa rost neaparat de ceva care sa il puna perfect in evidenta! Un trench cu maneci foarte lungi si, evident, sustinut de o curea la mijloc te vor face dulce ca pe o papusica de pe scena anilor ’50.
Este cazul ca acesta sa fie scurt si sa se asorteze cu… botine!

Moda Toamna-Iarna 2015/2016: Botine
Ele vor fi purtate aproape cu orice in moda toamna-iarna 2015/2016! Fie ca alegi blugi stramti, care sunt si ei in mare voga, fie ca vrei o fusta scurta sau chiar o senzationala rochie in stilul anilor ’50 (poale largi, maeca bufanta, stransa la mijloc), botinele sunt nelipsite! Pana la glezna, de culori inchise (negru si mai ales gri, dar si maro), ele dau un aer foarte chic si multa eleganta unei tinute office, cat si uneia casual. Tu la ce te-ai gandit sa le asortezi?

Moda Toamna-Iarna 2015/2016: Accesorii
Nu se poate sa vorbim despre trendul toamna-iarna 2015/2016 fara sa punem problema accesoriilor! Daca ti-am spus deja ca nu se poate sa te lipsesti de curea, gandeste-te cum sa faci sa achizitionezi si o geanta pe aceleasi principii: mare, incapatoare, de culori inchise si cu aplicatii metalice!

Fie ca este o geanta de umar, fie ca este una de purtat pe brat, asigura-te ca are ceea ce ii trebuie! Va fi minunat sa imbini utilul cu placutul, dar si tendintele de fashion 2015/2016.

Daca inca te gandesti sa mai risipesti cativa bani pe ultimele achizitii prinse la reducerile de vara, eu zic sa cumpanesti mai bine! Mai bine ai mai strange ceva pentru toamna si iarna ce se anunta! Cu siguranta ai ce alege si ce cumpara! Pregateste-te din timp, ca o furnicuta harnica pentru a nu juca rolul greierasului cand magazinle te vor imbia cu primele colectii de top! Nu e cazul sa canti “Cri-cri-cri, toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii…” pentru ca nici nu stii ce te asteapta! Pregateste-te de START!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cum sa-ti pui in valoare picioarele cu o pereche potrivita de sandale?

Este bine cunoscut faptul ca femeile adora inca...

Moda

Ce accesorii se potrivesc la tenisi?

Tenisii sunt cele mai versatile incaltari din g...

Celebs & Style

Zooey Deschanel a divortat de Ben Gibbard

Zooey Deschanel a depus actele de divort cu Be...

Calatorii si Vacante

Cuba

Cuba este cea mai mare insula din Caraibe, fiin...

Calatorii si Vacante

Descopera dragostea la Paris!

Parisul este unul dintre cele mai romantice ora...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...