Va aflati in:

Articole / Moda

Moda primavara-vara 2010

Publicat: 15.09.2009

tinute primavara vara 2010, moda in primavara 2010, moda de vara in 2010Tinute provocatoare pentru doamnele si domnisoarele sigure pe ele, dar si haine care se remarca prin eleganta si stil. Acestea sunt tendintele impuse de marile case de moda pentru primavara-vara 2010. Alegerea unei tinute pentru o noapte petrecuta in club sau pentru o petrecere simandicoasa unde trebuie sa aratati impecabil poate iti poate da batai de cap chiar dca esti o persoana care are o garderoba ticsita cu haine.  Insa in 2010 o sa ne descurcam mult mai usor.

hot trends, ce se poarta in vara 2010, moda 2010,tendinte in moda primavara vara 2010Tendinte in moda primavara-vara 2010
Diversitate, asa s-ar putea descrie intr-un singur cuvant colectiile de moda pentru primavara-vara 2010. In primavara-vara 2010 vor fi la moda de la hainele elegante potrivite persoanelor conservatoare pana la tinute atat de provocatoare, ca unele dintre noi nu vor avea curajul de a le adopta vreodata. Acelea dintre noi care prefera un stil elegant pot opta pentru haine uni in "duclele stil clasic" promovat de Armani sau pentru o diversitate de modele cu imprimeuri florale car eapar in nenumarate colectii. Iar daca vei fi invitata la o petrecere in primavara-vara 2010, cu singuranta ai de unde te inspira cand vei dori sa iti alegi cateva modele de rochii cu adevarat interesante.

ce se poarta vara 2010 primavara haine tinute la modaCamasile in moda 2010
Intrate aproape intr-un colt de umbra in sezoanele trecute, camasile au revenit in atentia designerilor. Fie ca esti sau nu adepta unui stil mai sobru, in primavara-vara 2010  camasa nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. In plus, camasile poti fi purtate in extrem de multe combinatii, numarul fiind limitat doar de imaginatia noastra. O camasa asortata la o fusta midi sau la o pereche d epantaloni poate fi tinuta ideala pentru o zi la birou.

tinute la moda in primavara vara 2010, haine trendy, trenduri moda anului 2010Animal print in moda 2010
In tendintele modei pentru primavara-vara 2010 revin in forta tinutele din materiale cu imprimeuri animaliere. Christian Dior le pune in valoare prin alaturarea de nuante diafane, car eparca le subliniaza salbaticia. Chanel prefera dungile de zebra potrivite tinutelor din materiale usoare, care parca se scurg pe trup, dand un efect de fragilitate purtatoarelor.

trenduri in moda 2010Tendinte primavara-vara 2010: Etno
Hainele de inspiratie folclorica, fie ca vorbim de cea rusa sau a extremului Orient ori a tarilor arabe vor ramane in vare voga si in moda 2010. Tendinta este prezenta in colectiile mutor case moda, printre care Ghivenchy si Chanel.

trend report moda 2010, trend report moda 2010, trend report moda 2010, trend report moda 2010Moda primavara-vara 2010
Diane Von Furstenberg ne propune pentru primavara-vara 2010 aerul tineresc si jucaus al anilor 60, cu rochite care pun in valoare bistul si lasa libere privirii gleznele pe care parca asteptam sa le vedem itindu-se din sosete purtate cu sandale.
Pantalonii scurt raman la mare cautare, indiferent ca vorbim de tinute elegante sau casual.
Rochiile-camasa scurta vor ramane in tendinte (vezi colectia Gucci) si taliile vor fi puse in valoare de centuri cat mai late.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

5 piese vestimentare de rezistenta pentru tinute de toamna reusite

Toamna este anotimpul perfect in care sa descop...

Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...

O fi de vina primavara sau pur si simplu acest...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.