Va aflati in:

Articole / Frumusete

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (6)
tina - 27/05/2008

foarte buna masca dar vreau sa stiu daca se si andeseste paru sau daca revine dupa ce a cazut?

Toderici Ramona - 16/07/2008

E foarte buna aceasta reteta impotriva caderii parului, numai ca nu are miros placut.eu mai stiu o reteta:2 galbenusuri de ou, 2 fiole de vitamina A, 2 lingurite de ulei de rici. Se amesteca compozitia pana devine omogena, apoi se unge pielea capului.Se acopera capul cu o punga si un prosop si ramaneti asa 2-3 ore.Rezultatele sunt vizibile.Succes.

me_girl - 08/09/2008

ok, dupa cele 2 comentarii citite inteleg k este o masca foarte buna.Dar, cum masor acel 1/3 de ulei de ricin: 1/3 lingura, 1/3 pahar???

eLady.ro - 08/09/2008

Este vorba de 3 parti egale, nu de 2 parti de pahar. Poti masura cantitatile cu un paharel mic.

Adina - SB - 09/12/2010

Si eu folosesc aceasta reteta si a dat rezultate multumitoare, doar k pe langa vit A,ulei de ricin si galenus de ou, mai adaug petrol rafinat. Acum am iar probleme cu cadarea parului din cauza stresului si ptr.k nu am mai facut de mult timp tratament, dar am sa incep din nou. Succes si voua!

Mada - 23/09/2013

Parul poate sa cada dintr-o gramada de motive... cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, sa-ti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine. Din pacate la mine tratamentele naturiste nu dau nici un rezultat:( Asa ca momentan urmez un tratament cu 2% minoxidil de la Rogaine si parul nu mai cade decat 2-3 fire pe zi.. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se regenereze complet in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu stie ca am probleme cu caderea parului, nici daca priveste de foarte aproape. Eu le-am comandat ambele de pe internet ca in farmacii n-am reusit sa gasesc nicaieri.. voi ati folosit Rogaine? Ce rezultate ati avut?

Frumusete

Ce sampon sa alegi ca parul vopsit sa arate uluitor

Ingrijirea parului natural presupune un minim d...

Frumusete

Fa aceste 7 lucruri daca doresti sa ai un ten curat si fara cusur

Cea mai mare perioada de timp, a vietii noastre...

Celebs & Style

Ricky Martin se casatoreste cu Carlos Gonzales Abella

In urma cu aproape doi ani, in martie 2010,&nbs...

Calatorii si Vacante

Templele Indiei

India, tara care a dat nastere la doua mari re...

Calatorii si Vacante

Ce nemultumiri au unii turisti cand se intorc din vacante

Se stie ca oamenii au mereu diverse nemultumir...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.