Va aflati in:

Articole / Frumusete

5 rezolutii de frumusete pentru anul 2018

Publicat: 10.01.2018

5 rezolutii de frumusete pentru anul nou, beauty tips, sfaturi de frumusete, ingirjire, ingrijirea pielii, ingrijrea tenului, ingrjorea mainilor, ingrijire par, cum sa fii frumoasa


Este important ca rezolutiile pentru 2018 sa fie legate si de obiceiuri de frumusete. Pe lista de obiective pentru noul an se afla poate obtinerea unui job nou, o vacanta cu plaja si mare turcoaz, insa este recomandat sa nu uitam de sanatatea si ingrijirea noastra. Astfel, trebuie alocat timp rezolutiilor de frumusete pentru 2018. Cand ai curatat ultima data pensulele de machiaj? Intra in actiune si alcatuieste-ti lista, mai jos ai doar cateva sugestii.

1. Ordine in produsele de machiaj
Multe dintre noi avem un rimel care are mai bine de cativa ani si farduri cumparate cu mult, mult timp in urma. Chiar daca le-am achizitionat cu drag, este important sa schimbam produsele de machiaj in mod periodic, altfel riscam sa ne expunem la o multime de bacterii. Produsele de machiaj au si ele un termen de valabilitate din momentul in care au fost deschise, prin urmare este important sa tinem cont de acesta.
Putina ordine in produsele tale de machiaj este o actiune necesara. Scapa de toate acele produse pe care nu le mai folosesti sau care sunt deja vechi.

2. Adopta un lucru complet nou
De cele mai multe ori cadem prada rutinei. Folosim aceleasi produse si din comoditate nu mai incercam si altceva. Adopta un lucru nou in ritualul tau de frumusete anul acesta, fie ca te hotarasti sa bei suficient de multa apa, sa folosesti ulei de peste pentru ingrijirea pielii sau sa faci trecerea la oja semipermanenta. Axeaza-te pe un singur lucru si observa cum iti merge cu el, iar daca rezultatele sunt cele asteptate, continua cu acesta tot restul anului.

3. Acorda-ti momente de rasfat
Tumultul cotidian face ca timpul liber sa fie foarte pretios. Pentru ca mereu exista prioritati, precum rezolvarea unui task ramas de la job sau treburi casnice, momentele acordate noua pentru propriul rasfat se intalnesc poate mult prea rar. Asadar, noteaza-ti in agenda, in fiecare saptamana o jumatate de ora dedicata exclusiv tie pentru aplicarea unei  masti de fata, o hidratare a pielii, o baie cu sare si multe altele din ritualul feminin. Te vei simti grozav. Meriti sa faci tot ce este mai bun pentru tine in anul care tocmai a inceput!
 
4. Ia in considerare o oglinda iluminata
Daca in baie nu ai suficient de multa lumina, iar in masina sau la serviciu realizezi ca ti-ai aplicat prea mult fard, nu este in regula. Nu sta zilnic cu aceasta grija, de a nu stii de fapt cum se vede machiajul tau. Poti opta pentru o oglinda cosmetica iluminata, care are si lupa. Vei vedea ca nimici nu iti va scapa de sub control. O vei iubi si atunci cand te vei pensa.

5. O vizita la dermatolog

Este un lucru cu atat mai mult necesar daca ai dificultati cu vreo acnee, eczema pe care nu ai reusit sa le indepartezi. Probleme ale pielii pot fi rezolvate rapid cu un diagnsotic adecvat si cu un tratament din partea specialistului. Chiar daca iti este greu sa ajungi la dermatolog, merita un efort pentru ca rezultatele sa nu mai intarzie sa apara.

Increderea in tine te va face sa radiezi anul acesta. Simte-te bine in pielea ta, simte-te frumoasa!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

Produse cosmetice profesionale la tine acasa

In cosmetica avem nevoie de o sumedenie de prod...

Celebs & Style

Cameron Diaz este insarcinata?

Pe fondul zvonurilor ca ar fi insarcinata, Cam...

Fitness

Secrete de fitness de la antrenorul vedetelor

Halle Berry: Are 49 de ani si arata de un milio...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.