Va aflati in:

Articole / Frumusete

Cele mai trendy culori de par in 2017

Publicat: 10.04.2017

Cele mai trendy culori de par in 2017


Tendințele in culoari de păr la moda în acest an sunt în căutarea unor nuante proaspete și sunt literalmente amestecate. Nuanțe de gri-gheață moderne, evidențiază foarte subtile și nuanțe calde reconfortante. Tonurile calde primesc cu siguranță mai multă atenție în moda 2017 acest an, dar nu vă faceți griji unele tonuri reci au ramas in trenduri.

cele_mai_trendy_culori_de_par_in_2017_blond_oranj_400
Cele mai trendy culori de par in 2017: Blond-Oranj

Nuanțe de portocaliu, cum ar fi cele de piersici și căpșune si nuanțe calde blonde sunt in tendințe în 2017. Faceți cunoștință cu versiunea 2.0 cea mai dorita in acest an, blondul-oranj. Acesta nunanta oferă parului o culoare între blond si ghimbir - si nu poate fi mai frumos.
Acum, nu iti fa griji că trebuie sa iti vopsesti parul in blond-oranj complet, cu excepția cazului în care ești destul de curajoasa. Isa iti poti face suvite care sa se piarda si vei fi in trenduri!

cele_mai_trendy_culori_de_par_in_2017_lila_cetos_400
Cele mai trendy culori de par in 2017: Lila-fumuriu
Ca o actualizare a tendinței de păr de culoarea lavandei, o culoare liliac fumurie este calea urmat în ace,st an, deoarece este deja in mare voga și este doar atât de frumoasa! Nuanța liliac cetos arata incredibil pe parul drept, elegant, pentru a scoate în evidență culorile sau pe parul ondulat pentru un aspect mai mistic. Tendința vă permite folositi nuanțe pastel. Credem că arata bine si pe parul inchis la culoare si pe cel deschis.
Această tendință in culori de păr cuprinde nuanțe de argint și de lavandă și arată bine la fiecare eveniment si in orice ocazie. Combinația de nuanțe moi creează un efect de fum seducator, care poate inviora cu ușurință o culoare plictisitoare. Stilul acesta în valuri da un aspect mistic de sirenă și haide, nu te-am dorit întotdeauna să arate ca una?
Un sfat pro: diferitele modele de coafura vor accentua tonurile de culoare diferite. Ai observat, probabil, culoarea parului arata puțin diferit atunci când coafura este ondulată și mai mult (sau mai puțin) intens, atunci când parul este drept. Trebuie doar sa alegi coafura potrivita pentru a accentua această amestecuatura de culoare uimitoare. O ușoară ondulare va scoate in evidenta frumusetea nuanțelor de liliac,
Încearca tranziția de la o adâncime gri violet până la lavanda fumurie. Știm, am spus, coafura este importanta pentru a evidentia culoarea parului, dar atunci când aveți o culoare sofisticată ca aceasta, nici nu mai ai nevoie sa alegi coafuri complicate. Iti recomandăm să încerci  coafuri simple, sportive, cu franjuri șic ușor și bucle lejere pentru un aspect urban.
Culorile de liliac și argint amestecat cu lavanda gri sunt perfect mixate în ele pentru a crea o tendință în vogă. Modul nostru preferat de a purta această culoare la moda in 2017 este cu parul  drept și dacă te simți îndrăzneața, poarta această culoare cu bucle rebele!

 Cele mai trendy culori de par in 2017: Mocha Tofee
Cele mai trendy culori de par in 2017: Mocha Tofee

Vești bune pentru toate fetele brunete! Brunetul-ciocolata isi face o revenire fastuoasa și, de asemenea, aduce o mulțime de strălucire în păr. Aceasta cuoare nu este negru, ci inchisa, maro inchis. Sincer, ciocolata merge doar cu orice, nu-i așa?
Daca ai parul inchis la culoare doar da-i niste luciri ciocolatii naturale pentru o culoare a parului perfecta. O culoare maro închis profundă cu straluciri de aur intunecate iti va face parul sa para bogat ca un latte Mocha cu o nuanță aurie. Vei arata foarte bine!
Apoi poti miza pe nuante aramii - nu este destul de roșu, nu destul de maro, aceasta este o culoare... între.
Daca vrei sa strălucești, alege o nuanță închisă. Brunet adâncă (aproape negru, dar nu negru) nuanțe oferă culorii vibratie. Dar nu confunda, deoarece parul inchis la culoare se poate preta pentru un look super-elegant.
Încercați această tendință cu nuante mai luminoase de cafea cu lapte, tonuri mai luminoase in partea de jos a parului, cu nuanțe mai profunde de maro in partea de sus pentru a preveni necesitatea unei retușuri la fiecare câteva săptămâni.

Cele mai trendy culori de par in 2017:  Radacini naturale, nevopsite
Cele mai trendy culori de par in 2017:  Radacini naturale, nevopsite

Sunt sigura că toată lumea recunoaste multe "excursii" la salon doar pentru a scapa de rădăcinile care arata neingrijit sunt o adevarata corvoada. De aceea, acelea dintre noi care nu va nici o placere in a merge la coafor la doua-trei saptamani se vor bucura! În acest an să ti se vada rădăcinile nevopsite este o declarație de stil. Lasa-ti sa creasca in parul in culoarea lui naturala pentru un look perfect chic. Este vorba despre femeike care au incredere in ele insele si nu se tem sa le arate, asa ca această tendință a prins mare amploare chiar si printre staruri. De asemenea, acest lucru mai putine vizite la salon și economii majore de timp și de bani.
Noi nu te condamnam daca esti ușor sceptica cu privire la aceasta tendinta in moda culoriol de par din acest an. În timp ce jumătate dintre noi se execută pentru a acoperi rădăcini, vă amintim doar cat de cool arata Kylie Jenner cu această tendință de culoare de păr! 2017 loveste la un alt nivel. În loc de cativa centimetri de par nevopsit crescut, nici 20 de centmetri nu mai sunt o problema.
Poți obține același efect al rădăcinilor mai inchise prin vopsire, dar ar fi depășit. Încearca acest aspect de joc în jurul valorii de culori si experimentare.  Asigura-ți o notă pe a cărei culoare se poate lucra bine cu parul natural si atunci cand parul creste un pic... voila! Vei avea un aspect proaspat pe tot parcursul anului. Daca esti o bruneta naturala nu taia varfurile in nuante de pasteluri frumoase și pentru frumusețile  cu păr blond, voi încercați diferite culori îndrăznețe pentru a obține același efect. Acest aspect va fi  uimitor cu in coafuri valurile și breton pentru un look boho edgy.

Cele mai trendy culori de par in 2017:  Blond-saten sau saten-blond
Cele mai trendy culori de par in 2017:  Blond-saten sau saten-blond
Blond-satenul este un amestec uniform între blond și maro. Este una dintre culorile care blondul pare sa aiba paiete in lumină, și nunate de ciocolată la intuneric. Cât de bine sună asta? Sa iti mai spunem ca este o culoare favorita a celebritatilor?! Această culoare de par in tendințe in moda 2017 este foarte usor de întreținut și se potriveste bine pentru cele mai multe dintre femei. Brunetele poti merge cu un blond un pic mai ușor și blondelor le uram bun venit in partea întunecată!
Modelele folosesc blondul-saten și care are un aer sportiv si strengaresc. În unele surse de iluminat par blonde și în altele, pare ca au un par ciocolatiu-auriu. Blondul menține adâncimea, dimensiunea, contrastul radacinilor usor mai inchise și are capetele care ajunge treptat mai dechise spre partea de jos.
Cel mai destept lucru despre această tendință in culorile de par la moda in 2017 este faptul că este atât de versatila și poate fi comutată din când în când spre blond sau saten, dupa bunul plac.

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

8 remedii pentru a-ti face parul sa creasca mai repede si mai sanatos

Cresterea parului este un proces foarte lent. P...

Celebs & Style

Drew Barrymore va reunta la actorie

Drew Barrymore va reunta la actorie pentru o p...

Horoscop

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016

Destinul tau sentimental este scris in stele!&n...

Horoscop

Horoscop 2015 zodia Scorpion

Horoscop 2015 ScorpionAnul 2015 pentru Scorpion...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...