Va aflati in:

Articole / Frumusete

Coafuri 2012

Publicat: 08.12.2011

Coafuri 2012, modele coafuri la moda in 2012, cele mai frumoase coafuri in 2012, ce coafuri se poarta in 2012, modele frizuri, catalog coafuri 2012, ce cuafuri se poarta, cuafuri la moda


Modelele de coafuri la moda in 2012 sunt numeroase si destul de diferite intre ele. Se poarta atat modelele de coafuri romantice, cat si cele care iti dau un look extremist. Insa cele mai hot tendinte sunt cele care privestc modelele de coafuri retro si sarmantele cocuri in stilul anilor `60. Cocurile clasice se reinventeaza intr-o sumedenie de modele de updos dezordonate, iar coafurile pentru par ondulat sunt la fel de trendy cu modelele de frizuri pentru par drept.

Coafuri 2012: Impletituri romanticeCoafuri 2012: Impletituri romantice
Impletituri romantice sunt in voga in moda 2012 pentru coafuri. Coafurile impletite pot fi purtate atat ziua, cat si seara. Poti fi coafuri impletite strans sau foarte lejer, cu cateva suvite atarnand neglijent; oricum, sunt la fel de trendy!

Coafuri 2012: Cocuri retro
Coafuri 2012: Cocuri retro
Modelele de cocuri retro au aparut pe podiumurile de la Jean Paul Gaultier si Preen. Parul este intors si prins sus. Poti sa itifaci un model de coafuri 2012 foarte sic folosindute de niste bureti cilindrici.

Coafuri 2012: Plete libere
Coafuri 2012: Plete libere
Pletele lasate libere, chiar daca sunt buclele largi sau par drept sunt modele de coafuri la moda in 2012. In plus, sunt coafuri usor de realizat. Pentru a completa aspectul, poarta un accesoriu pe cap (palariile sunt foarte chic in 2012) si machiaza-te punand accept pe ochi.

Coafuri 2012: Coafuri in valuri
Coafuri 2012: Coafuri in valuri buclate
Bulcalele valurite au aparut si ele purtate de manechine in prezentarile de moda pentru 2012. Coafurile cu bucle valurite poti fi in stil retro (o parte peste fata si cealalta data dupa o ureche) sau pur si simplu coafuri 2012 in care parul este lasat liber.
Coafuri coc pe baza de bucle s-au vazut la prezentarea colectiei Badgley Mischka. Parul este rulat si ridicat in fata, tapat si fixat cu clame.

Coafuri 2012: Sleek Dos
Coafuri 2012: Sleek Dos
Modele de coafuri cu parul inreptat sever si lipit de craniu au fost prezente in mai toate prezentarile de moda pentru 2012. Indiferent ca este strans cu totul sau lasat in coada de cal, aceste modele de coafuri vor fi foarte populare in 2012.

Coafuri 2012: Wet Look
Coafuri 2012: Wet Look
Coafurile in stil wet look vor fi poarte purtate in 2012. Au aparut sub forma unor modele de coafuri nefinisate la Bottega Veneta si Chanel. Stilistii de la Chanel au decorat chiar parul cu perlute, pentru un aspect mai romantic si mai diafan.

Coafuri 2012: Cocuri chic dezordonate
Coafuri 2012: Cocuri chic dezordonate
Modelele de cocuri sic si dezrodonate sunt „in”, dar ca sa fie trendy, e obligatoriu sa arate ciufulite. Fa-ti un coc clasic fara efort, dar nu-l finisaja perfect, elegant şi curat, ci mai degrabă lasa firele de par sa cada cum vor. Pentru inspiratie, uita-te la colectiile primavara-vara 2012 de la Marni, Suno, Reese Tracy, Fendi si Narciso Rodriguez.

 Coafuri 2012: Coafuri accesorizate cu esarfe
Coafuri 2012: Coafuri accesorizate cu esarfe
Accesoriile pentru cap sunt întotdeauna „in fashion”. In moda anului 2012 acestea includ esarfele purtate pe cap, fie ca sunt folosite pentru turbane care itiacopera capul, fie chiar peste coafuri „wet look” ori peste bucle ori coafuri valurite. Crede-ne ca arata foarte sic!

Nota (4 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

7 produse cosmetice care nu trebuie sa iti lipseasca din casa

Iti doresti sa ai un ten impecabil, o piele fin...

Divertisment

Film: Un Craciun de neuitat

A venit Craciunul si familia Griswold incepe pr...

Divertisment

Vagabondul milionar

Titlu original: Slumdog MillionaireAn lansare S...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...