Va aflati in:

Articole / Moda

2009: Sandale la moda

Publicat: 16.03.2009

Sandale decorate sau simple si clasic elegante, confectionate din cele mai diverse materiale, cu tocuri inalte sau fara... Se poarta toate! In vara 2009, imaginatia este singurul barometru de care trebuie sa tini cont atunci cand iti alegi sanadalele pentru ca oricum... vei fi la moda. De alegerea perechii adecvate de sandale depinde confortul tau zilnic, iar in acest sezon designerii iti ofera o gama larga de sandale si papuci. In functie de personalitatea si starea ta de spirit, pentru zilele calduroase poti alege intre sandalele elegante cu toc sau papucii cu talpa joasa, extrem de comozi. Iarasi sunt la moda sandalele si papucii cu tocurile din lemn: se purtau prin anii '60-'70 si revin in forta.

Moda 2009: Toc inalt sau toc jos?

In ceea ce priveste lungimea tocului, musai ca acesta sa fie foarte inalt. Si de ce sa n-o recunoastem, cine nu se bucura ca se poarta tocurile inalte? Nu toate avem inaltimea si silueta unui manechin, iar tocurile inalte vin tocmai sa corecteze aceste detalii. Indiferent de tinuta pe care te decizi s-o imbraci, o pereche de sandale cu tocuri inalte iti va face picioarele sa para interminabile, iar silueta ta va parea mai supla. Atentie insa la mersul pe tocurile foarte inalte! Daca nu esti obisnuita cu ele, este recomandabil sa exersezi mai intai prin casa, departe de privirile celorlalti.

Ce sandae se poarta in 2009
Noile aparitii din moda 2009 nu trebuie insa sa fie neaparat incomode. Se poarta si balerinii fara toc, papucii josi sau chiar sandale cu talpa plata ori cu toc ortopedic. Si daca ti se pare ca astfel de incaltari nu se potrivesc cu tinute mai elegante, te inseli. O pereche de sandale cu toc ortopedic, bine lucrate si de calitate, dar cu o bareta in jurul gleznei, se asorteaza de minune cu un costum clasic.

Sandale la moda in 2009
Si pentru ca si acest sezon sta sub semnul accesoriilor, nici sandalele nu puteau scapa de aceasta tendinta. Daca vrei o tinuta sic, atunci cu siguranta incaltamintea ta va trebui sa fie „ornata“ cu pietre colorate sau sa fie confectionata din materiale care permit diverse aplicatii. Ce poate fi mai potrivit pentru o plimbare in parc decat o pereche de sandale cu flori cusute pe barete? Bineinteles ca sandalele cu diverse aplicatii nu se potrivesc oricarei tinute. Daca te hotarasti sa porti o rochie de cocteil, atunci ar fi mai indicat sa va indreptati atentia catre incaltamintea de vara foarte decupata, realizata din mai multe barete subtiri dispuse in modele variate.
La capitolul piese de rezistenta, de remarcat sunt sandalele cu toc cui cu barete care se prind in jurul gleznei. Foarte apreciate de doamnele si domnisoarele care prefera tinutele elegante, acestea au ramas inca in top, desi se purtau si anul trecut. Si pentru ca suntem in sezonul estival, nu ai nici o interdictie atunci cand trebuie sa alegi culoarea incaltarilor tale. Fie ca alegi sandale intr-o singura nuanta, fie ca te decizi asupra celor confectionate din mai multe culori, important este sa stii sa le asortati cu vestimentatia.

Hot tips
Vara este cel mai bun pretext pentru a va cumpara cat mai multe perechi de incaltaminte. In functie de resursele tale financiare, in sezonul estival este indicat sa dispui de mai multe perechi de sandale sau de papuci, pentru ca acum piciorul transpira si nu este protejat de ciorapi.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cum sa te imbraci intr-o zi calda de vara?

Vara este anotimpul preferat pentru multa lume,...

Moda

Cum sa asortezi rochiile tricotate

O rochie tricotata are marele avantaj ca imbina...

Celebs & Style

Drew Barrymore va reunta la actorie

Drew Barrymore va reunta la actorie pentru o p...

Fitness

Traiesti mai mult daca faci sport!

Pentru oricine, conditia fizica este foarte imp...

Fitness

Cea mai buna bicicleta de fitness pentru acasa

Bicicleta eliptică aduce beneficii inconte...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...