Va aflati in:

Articole / Moda

Genti de dama la moda in 2017

Publicat: 12.05.2017

Genti de dama la moda in 2017


Prezentarile de moda pentru sezonul primavara/vara si toamna/iarna din 2017 sunt in plina desfasurare, iar noi ne compilam deja listele de dorinte pentru a fi in trenduri. Care sunt stirile de pana acum? La Valentino, rujurile erau purtate in genti de umar cu lanturi in jurul corpului; La Hermes asemenea gentile  se poarta atarnate de incheieturi; La Chanel, gentile erau cubice, miniaturale. La cealalta extrema a stat Balenciaga, cu genti mai mari, purtate pe langa coapsa, sau clasic, pe umar si, undeva in mijloc, Celine care a peferat sa aleaga genti de dama tip rucsac.
Fii la curent si vezi toate tendintele si stilurile de modele de genti la moda in 2017!

Genti de dama pentru moda anului 2017

Vara este timpul in care trebuie sa iesim cu un stil care schimba nuantele saturate cu ceva mai luminos si mai stralucitor. Indiferent de aventurile pe care le planifci in acest an, vei avea nevoie de cel putin o geanta draguta in care sa iti pui lucrurile.
Tendintele in modelele de genti de dama la moda in 2017 includ genti din piele ecologica cu motive floralele moi, tonurile palide sau pastelate, modelele discrete, dar si detalii neasteptate – de aceea podiumurile de moda au fost pline cu tot felul de modele de genti de dama cu un standard de stil important. Bine-nteles, modelele clasice nu au lipsit! Gasesti asemenea modele pe Anete.ro.

Un mod de a fi la moda fara a promova cruzimea impotriva animalelor este trendy. Stilul de viata vegan care include si purtarea de haine, incaltaminte si accesorii care un implica de nici un fel vreun abuz asupra vreunui animalut este HOT!
Designeri de lux, cum ar fi Stella McCartney, conduc in acest trend. Din fericire, gentile de mana din piele ecologica sunt accesibile. Pentru a te ajuta sa alegi dintre cele mai potrivite modele de genti de dama la moda in 2017, am selectat tendintele  favorite, astfel incat sa iti faci o idee asupra a ce model de geanta nu ar trebui sa iti lipseasca in 2017.
Vezi zeci de genti de dama modele 2017!

genti de dama 2017, modele genti de dama 2017, modele genti, genti ecologice,  genti vegane, modele de genti trendy, tendinte moda genti dama 2017
Genti de dama la moda in 2017: Geanta eleganta si practica

Ai nevoie de o geanta practica, incapatoare, cu buzunare si curea ajustabila. Acest tip de geanta este un model clasic care poate fi purtat si la serviciu, si la o plimbare, si cand mergi intr-o vizita la prieteni. Un alt avantaj este ca se potriveste si tinutelor in culori deschise, si celor inflorate, si celor uni in modele clasice.

genti de dama 2017, modele genti de dama 2017, modele genti, genti ecologice,  genti vegane, modele de genti trendy, tendinte moda genti dama 2017
Genti de dama la moda in 2017: Genti cu modele florale

Cu un model floral, feminin, gentile cu modele feminine sunt in topul trendurilor in materie de genti de dama 2017.  Indiferent de forma, cateva flori, mai delicate sau mai mari imprimate sau atasate pe geanta vor da culoare si un aer jucaus tinutei tale.

genti de dama 2017, modele genti de dama 2017, modele genti, genti ecologice,  genti vegane, modele de genti trendy, tendinte moda genti dama 2017
Genti de dama la moda in 2017: Ruccsacuri

Daca mergi la o plimbare in parc sau sa iti vizitezi familia pentru weekend, un rucsac este o necesitate.  De ce au pastrat desinerii modelele de rucsac in trenduri? Pentru ca rucsacul are un aer sportiv si iti ofera spatiu pentru a pune in el tot ce ai nevoie. Fabricat din piele ecologica, vegana, un ruscac este un must have in 2017!

Genti de dama la moda in 2017 - Ce trebuie sa retii
Orice fashionista care cauta ceva practic si se gandeste constient si la mediul inconjurator pentru a-si purta obiectele necesare in viata de zi cu zi intr-un moda echic, nu ar trebui sa caute mai departe, pentru ca aceste modele de genti de dama din piele ecologica ii ofera multe optiuni, durabile si la indemana.
Cand vine vorba de genti de mana noi si moderne, gentile din piepe ecologica sunt adesea unele dintre cele mai cautate modele.
De la rucsacuri la clutch-uri, aceste genti de dama ecologice demonstreaza ca poti fi si la moda, si eco-friendly, si free-cruelty in egala masura.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Moda lunii martie 2020. Afla ce trebuie sa porti pentru a fi in trend

Femeile adora sa-si schimbe in mod regulat apec...

Moda

Body-urile: cum sa le alegi in functie de silueta ta

Obiectele vestimentare sunt elemente importante...

Celebs & Style

Mary Austin, dragostea lui Freddie Mercury

Aproape nimeni care nu este familiarizat pe dep...

Cariera

11 lucruri pe care oamenii inteligenti nu le spun la serviciu

Oricat de talentata ai fi sau de ce ai realizat...

Cariera

Tranzactionarea Forex, o solutie excelenta pentru mamele casnice

Meseria de mama este foarte grea, majoritatea f...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara