Va aflati in:

Articole / Moda

Lenjerie 2009

Publicat: 28.02.2009

Creatorii de moda au decis noile tendinte pentru colectia de lenjerie intima primavara - vara 2009. Rozul, verdele, galbenul si movul vin sa completeze galeria culorilor clasice, alb, negru, bej si rosu, tot astfel cum dantela, tulul si matasea intra in scena ca materiale-vedeta.
Propunerile de lenjerie intima pentru sezonul primavara - vara 2009 sunt fascinante si misterioase. Materialele-vedeta sunt dantela, tulul si matasea, care confera eleganta noii colectii.  In viziunea designerilor, sezonul cald din 2009 este sic si in plus are „glamour“. Trasaturile sunt exprimate prin culori proaspete, accentele exotice si combinatiile de materiale inedite sunt realizate special pentru o aparitie feminina simpla, dar in acelasi timp sofisticata. Nu sunt uitate nici persoanele romantice, pentru ele designerii realizand combinatii de dantela cu matase. Un plus de feminitate il constituie in sezonul ce va veni sutienul cu jumatate de cupa. Transparenta revine si ea in prim-plan. Si chilotul cu talie joasa este in tendinte, la fel si sutienul triunghiular. Noutatea vine in acest sezon si de la combinatiile inedite de culori. Piesele de lenjerie albe, rosii sau negre sunt acum inlocuite de culori ceva mai vesele: roz, verde, galben. Albul si albastrul dau pieselor de lenjerie intima un aer sic, tot astfel cum negrul in asociatie cu albastrul ofera un plus de mister celei care indrazneste sa poarte aceasta combinatie.

Dantela si matase pentru o noapte de fierbinte
Combinatiile provocatoare de dantela cu matase roz si neagra, materiale transparente si snurulete sexy raman in prim-plan. Creatorii nu au scapat insa din vedere nici momentele fierbinti ale primaverii, lansand cateva modele speciale: voal si broderii, o combinatie care impreuna cu nuantele de roz si negru transforma tinuta clasica intr-una irezistibila. Nici adeptele corsetului nu au fost uitate. Ele pot opta pentru piesele retro, albe, cu fundite si chilot asortat sau pentru un mai elegant corset roz. Sunt, de asemenea, la moda si compleurile din tul, imbogatite de buchete de trandafiri din dantela, ce par tatuate pe corp. Si daca pana nu demult rosul si negrul erau culorile care transformau o seara de iubire intr-una de neuitat, astazi, in viziunea creatorilor, movul si galbenul par sa capete aceleasi conotatii si chiar aceleasi efecte, caci aceste nuante pun cel mai bine in evidenta formele.

2009: Lenjerie sexy

Daca va plac imprimeurile cu desene animate cumparati-va toate modelele de slip, string si sutiene cu Mickey Mouse sau Betty Boop . Creatorii de lenjerie intima au lansat deja pe piata astfel de modele. Pentru doamnele cu gusturi mai rafinate creatorii au realizat cateva modele sofisticate, avand ca scop redescoperirea magiei vechiului trusou. Tesaturile si detaliile, dar mai ales modelele sunt inspirate de piese retro precum bustiera, corsajul si portjartierul. Detaliile decorative si executiile sunt realizate intr-un echilibru perfect intre stilul modern si particularitatile unei mode apuse. O varietate de modele si culori, menite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cum sa te imbraci intr-o zi calda de vara?

Vara este anotimpul preferat pentru multa lume,...

Celebs & Style

Wesley Snipes in arest la domiciliu

Wesley Snipes are probleme mari cu fiscul. Des...

Mirese si Nunti

Rochii de mireasa de la Best Bride - alegerea perfecta!

Ziua nuntii este momentul zero, in care femeile...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...