Va aflati in:

Articole / Moda

Must-have: Pantofi 2007

Publicat: 15.03.2007

modele de pantofi 2007Cand creezi o tinuta pentru un eveniment deosebit, accesoriile devin mai importante decat hainele. Colierul, cerceii, geanta si pantofii trebuie alese cu grija daca vrei sa ai o tinuta eleganta. Dintre toate aceste accesorii, pantofii trebuie sa fie nu doar la moda, ci si comfortabili. Pana la urma, iti va fi foarte greu sa zambesti daca te dor picioarele.

Must-have: Pantofi 2007 la moda
Fiecare femeie ar trebui sa aiba mai multe perechi de pantofi. Inainte de a-ti cumpara o noua pereche de pantofi ar trebui sa te gandeste cu ce tinute o vei putea asorta. Ideal ar fi ca o singura pereche de incaltaminte sa poata fi purtata cu cat mai multe tinute din garderoba ta. Indiferent de ce gusturi ai, din perechile tale de incaltaminte nu trebuie sa lipseasca o pereche de pantofi negri intr-un model clasic. Acestia pot fi asortati atat la o rochie de seara, cat si cu o tinuta de zi. Fie ca mergi la o cina romantica intr-un restaurant select sau la o petrecere intr-un club recent deschis, pantofii negri sunt solutia perfecta pentru tine. In plus negru se asorteaza cu orice culoare.

ce pantofi se poarta in 2007Must-have: Pantofi 2007 in tendinte
Cand vine vorba de comfort, majoritatea femeilor alege sa poarte bascheti. Cu siguranta baschetii sunt o incaltaminte comoda, dar deloc eleganta. O alternativa pentru bascheti ar fi sabotii. Acestia pot fi purtati cand mergi la cumparaturi, la plimbare sau chiar la serviciu. Bineinteles ca nu sunt la fel de comfortabili precum baschetii dar sunt mai frumosi decat acestia. Astfel ca data viitoare cand vrei sa incalti o pereche de bascheti, gandeste-te bine la ce tinuta o asortezi.
In categoria incaltamintei care nu ar trebui sa lipseasca din colectia niciunei femei fac parte si ghetele. Indiferent ca este vara sau iarna, se va gasi intotdeauna o ocazie sa porti ghete. Este adevarat ca nu le porti purta cu o rochie de cocktail, dar merg de minune cu o fusta scurta sau o pereche de blugi. In ceea ce priveste culorile ghetelor, negru nu se demodeaza niciodata, dar poti incerca si alte culori daca ai cu ce sa le asortezi.
Intra si vorbeste cu noi pe forum!


Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...