Va aflati in:

Articole / Moda

Pantofi chic toamna/iarna 2006/2007

Publicat: 09.09.2006

Pantofi chic toamna/iarna 2006/2007Pentru majoritatea barbatilor, pantofii de ocazie ar putea insemna o pereche de tenisi, de adidasi sau chiar de slapi! Si chiar daca te vei mira, si femeile sunt de acord cu aceste alegeri! Nu e nimic rau in a purta tenisi, insa pe noi ne intereseaza un pantof pe care trebuie sa il purtam la o cina speciala, spre exemplu.
Barbatii nu au nevoie de atatea perechi de pantofi, insa femeile tind sa isi cumpere pentru orice tinuta o pereche noua de incaltaminte. Daca iesi in oras ai nevoie de un pantof cu toc inalt, daca mergi la un film vei incalta ceva mai comod. Si bineinteles ca la o cina romantica la care ai decis sa porti o rochie eleganta trebuie sa alegi ceva care sa se potriveasca. In acest fel te vei simti mai bine, vei fi mai frumoasa si vei avea mai multa incredere in tine. Rar vei vedea in oras o femeie care poarta ceva care nu i se aseaza frumos pe picior. Doamnele si domnisoarele de toate varstele aleg pantofi creati de designeri vestiti si ii asorteaza cu orice - cu blugi, cu fustite, cu pantaloni.

Pantofii de ocazie sunt diferiti. Fie ca au toc inalt sau mediu, exista o varietate de modele pe piata. Insa tocul inalt este la moda acum. In cazul in care iubesti blugii, ii poti asorta cu o pereche de pantofi foarte confortabili. Te sfatuim insa sa nu alegi tocuri inalte pentru blugi: nu iti chinui picioarele. Opteaza mai bine pentru o pereche de sandale sau de pantofi cu talpa joasa, iar picioarele tale iti vor multumi. Pentru pantaloni poti alege un pantof cu toc mic. Daca ai ales insa o pereche de pantaloni sau de blugi de lungime medie sau scurta, pantofii cu toc mic sau chiar fara toc sunt cei mai indicati.

Trebuie sa ai un pantof de ocazie care sa se potriveasca unei plimbari in parc sau vizite. Te vei simiti minunat daca alegi pantofii care ti se potrivesc!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

5 piese vestimentare de rezistenta pentru tinute de toamna reusite

Toamna este anotimpul perfect in care sa descop...

Moda

Sarbatorile bat la usa! Tu ce ii cumperi iubitului tau pasionat de moda?

Nu mai este mult si sarbatorile se apropie, asa...

Celebs & Style

Kristen Stewart si Kat Von D: Gemenele din rochiile Derek Lam

O rochie care sa fie serioasa eleganta in acel...

Relatii & Sex

De ce barbatii casatoriti cauta femei singure

Continuare la Dumnezeu nu iti va trimite niciod...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.