Va aflati in:

Articole / Moda

2012: Cu ce te imbraci de Revelion

Publicat: 26.11.2011

tinute Revelion 2012, rochii pentru Rev, idei de tinute pentru Revelion, tinute pentru petreceri, rochii sexy, tinute vintage, ideri de rochii de revelion, rochite penru Rev 2012, posete seara, pantofi de seara, rochii pentru party revelion


Te intrebi deja cu ce sa te imbraci de Revelionul  2012? Nu stii inca ce fel de tinuta si ce accesorii sa alegi pentru a fi chic in noaptea dintre ani?
eLady iti vine in ajutor cu 4 idei dintre care sa alegi, sa te inspiri pentru a arata super pentru Revelionul 2012!

Rochii de Revelion 2012: Chic Vintage
Daca te imbraci intr-o rochie lunga, stransa pe corp, vei arata ca o cariatida.
Rochia pnana-n pamant, eventual ornata cu margele sau cristale te va face sa fii o adevarata aparitie. Acest tip de rochie este foarte potrivit pentru Revelion, una dintre tinutele rafinate, rochiile stil vintage sunt simbolul stilului elegant si al designului clasic.
O rochie fara bretele sau cu o singura bretea petrecuta peste un umar este intotdeauna creata in asa fel incat sa contureze silueta feminine si devine o a doua piele pentru tine.
Completeaza-ti tinuta vintage cu bijuterii in acelasi ton: margele si tocuri cui pentru a-ti completa look-ul extrem de rafinat.


Rochii de revelion 2012:  vampa sexy
Poarta in Ajunul acestui An Nou un decolteu adanc. Cauta o tinuta care sa socheze.
Opteaza pentru o rochie verde-smarald, rosu, portocaliu sau chia un anumal print.
Acest tip de rochie este menit sa scoata evidenta ce ai mai atragator.
Nu uita sa porti tinuta cu unele bijuterii la fel de indraznete.
Un inel mare cu flori pe index, o combinatie de coliere lungi pentru a-ti accentua decolteul sau o pereche de pantofi cu toc inalt ca accesorii sunt ideale pentru completa aceasta tinuta.

Rochii de revelion 2012: stil papusica dulce
Gandeste-te la Sarah Jessica Parker in Chanel Haute Couture. Aceasta inseamna sa cauti o rochie divina care se adapteaza pentrfect cu fizicul tau si-ti subliniaza toate atributele, minimalizand in acelasi timp defectele, pentru ca, sa fim serioase, nimeni nu e perfect! ;)
Cauta rochite care sa iti dea un aer dulce, cu material texturat pentru a capa privirea: tesaturile din sifon sau din materiale transparente sunt perfecte pentru un look sofisticat.
Alege accesorii la fel de dulci si sofisticate intr-o culoare contrastanta, care sa iti dea clasa si stil.


rochii pentru revelion 2012, cu ce sa ma imbrac de revelion 2012 ,tinute sexy pentru revelion 2012, modele de rochii vintage, tinute trendy revelion, tinute misto pentru revelion, tinute la moda revelion, rochii de seara revelion, imbracaminte revelion, accesorii revelion
Rochii de revelion 2012: Look Ultra-sofisticat
Poate ai prefera ca de Revelionul 2012 sa fii super-ultra-nemaipomenit-de-sofisticata.

Daca te hotarasti sa arati asa de Rvelion, trebuie sa fii atenta si sa te bazezi pe vechea zicala „ce e mult, strica”. O rochie neagra extrem de rafinata, combinatii de tul sau dantela, accesorii putine si mari. Aceasta este cheia succesului pentru o tinuta de Revelion care sa ii faca pe toti sa li se taie respiratia!

Ce tinuta sa porti in ajunul Anului Nou e o intrebare al carei raspuns depinde insa de stilul tau personal si preferintele pe care le ai tu, nu neaparat de moda. Opteaza insa pentru tinute de Revelion in care sa te simti confortabil ! Aminteste-ti ca Anul Nou este noaptea dintre ani in care o tinuta poate sa faca orice declaratie de moda pe care ti-o doresti. Nu fi timida in acest An Nou 2012 - poarta ceva care te face sa te simti si sa arati de milioane!





Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

3 modele de sandale pe care trebuie sa le porti vara aceasta

Daca esti pregatita pentru sezonul estival, pro...

Moda

Orice lady poarta bratari personalizate argint! Descopera-le frumusetea!

Vara este sezonul tinutelor colorate si vaporoa...

Celebs & Style

Eva Longoria si Eduardo Cruz s-au despartit definitiv

Povestea de dragoste chiar s-a terminat pentru ...

Dieta Montignac

Indicele glicemic

Definitia indicelui glicemicIndicele glicemic m...

Dieta Montignac

Abuzul de grasimi in dieta Montignac

Probabil ai simtit si tu ca uneori dupa ce man...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...