Va aflati in:

Articole / Moda

Incaltaminte la moda in vara 2016

Publicat: 21.05.2014

moda 2016, balerini 2016, sandale 2016, pantofi 2016, espadrile 2016


Incaltamintea nu mai este de mult timp doar o necesitate legata de deplasare, cat este in sine o nevoie estetica a femeii moderne. Ca un accesoriu al frumusetii sale, incaltamintea poate pune in valoare o femeie la fel de mult ca orice bijuterie.
De aceea, este necesar sa iei in calcul aspectul incaltarilor de cate ori vrei sa arati grozav. Si nu poti alege orice, oricum: trebuie sa afli care e trendul si ce ai de ales. De diversitate nu duci lipsa, trebuie doar sa stii ce vrei. Iata ghidul nostru despre ce sa porti in vara asta ca sa arati si sa te simti minunat.
In functie de personalitatea ta, dar si de dispozitia de a merge mai mult sau mai putin pe jos, poti alege...

Incaltaminte la moda in vara 2016: Balerini
Da, raman in mare voga si la 40 de grade. Materialele care se recomanda sunt cele racoroase, de la panza subtire pana la plasa cu gauri mari. Culorile sunt de o diversitate covarsitoare, iar modelele, desi urmeaza acelasi tipar tehnic, pot fi personalizate. Tu alegi daca vrei sa aiba floricica, fundita sau o catarama eleganta. Poti alege si ceva mai sofisticat, cum este acest model din satin cu cristale.
Pentru ca e vara si se poarta culorile deschise, mergi pe ceva cald, de la alb-crem pana la roz sau chiar rosu. In mare voga raman si culorile metalice, in special argintiul si auriul, dar ai grija sa te asortezi si cu poseta.

Incaltaminte la moda in vara 2016: Sandale
Sunt incaltarile care iti pun cel mai mult in evidenta feminitatea. Se asorteaza perfect cu fusta, dar pot fi la fel de bine purtate si cu pantaloni. In plus, dau stabilitate piciorului si poti parcurge distante lungi, fiind deopotriva eficienta si frumoasa.
Trebuie sa stii ca vara asta se poarta sandalele inalte, cu toc inalt. Marele avantaj este ca vei parea mai inalta, piciorul va fi mai elegant.
Dar nu te baza pe ele daca ai de gand sa stai prea mult in picioare. Pentru o petrecere ar fi ideal sa alegi ceva puternic, adica un toc cui de vreo 10 centimetri si un model destul de indraznet. Se poarta sandalele mai imbracate, stilul roman dar neaparat cu toc. Daca vrei ceva mai comod, dar tot in voga, alege sandale cu talpa joasa sau genul espadrile, confectionate din material textil—sunt racoroase si foarte usoare.

Incaltaminte la moda in vara 2016: Pantofi

Toc cui, rochie eleganta, spatiu select, invitati pe masura: momentul perfect ca sa te pui in evidenta! La o asemenea ocazie nu poti purta orice, asa ca o pereche de pantofi special achizitionata pentru un astfel de moment este un "must".
Trebuie sa ai in minte doua idei cand mergi sa alegi perechea (de pantofi) potrivita: materialul si inaltimea. Se poarta materialele delicate, moi, in special catifeaua si satinul. Inaltimea este de la 10 centimetri in sus. In materie de nuante, alege ceva tare, dens—mov inchis, negru mat, sau chiar si verde. Ar fi de preferat sa iti iei ceva fara bot sau gen sabot, imbinand perfect comoditatea prezentului cu stilul anilor ‘40. In plus, cristalele Swarovsky sau orice alta aplicatie vor aminti ca stii sa apreciezi pantofii ca pe adevarate bijuterii.

Incaltaminte la moda in vara 2016: Sport
Tu esti femeia activa care face totul de una singura. Preferi sa stai la coada, sa mergi kilometri in sir chiar daca e soarele cel mai arzator, ai siguranta lucrului bine facut doar daca il faci tu. Ei bine, atunci du-te si cumpara-ti o pereche de incaltari comode, sport. Trend-ul se pastreaza si aici, iar espadrilele sau balerinii din material textil fac furori. Incearca niste culori deschise, pe care sa le poti asorta atat la o fusta vaporoasa cat si la o pereche de pantaloni scurti.

Incaltaminte la moda in vara 2016: Trendy-cool
Bonus de imagine si de distractie! Pentru ca se poarta platformele, iata ce iti propunem astfel incat sa arati fenomenal: o pereche de sandale inalte, cu aplicatii metalice care iti vor da un era usor futurist. Poti sa ii porti la o petrecere, dar si ziua, la serviciu sau la o mica plimbare prin magazine.
In vara lui 2016 sunt in mare voga si modelele de incaltaminte cu platforma si cu tocuri foarte inalte Culorile neobisnuite si/sau combinatiile de culori puternice (rosu, albastru electric, verde menta, galben solar) sunt un must.
Pantofii albastrii (prima poza) nu sunt doar un exercitiu de castigare a atentiei, sunt un mod nou de a privi moda si de a te adapta la ea. Ii poti purta cu blugi, dar si cu fusta sau rochie gen anii ’60. Indrazneste sa dai culoare mersului tau si vietii tale de fiecare zi.

Acum, ca ai aflat ce se poarta, nu mai pierde vremea si da o tura prin magazine. Designerii abia asteapta sa iti arate cat de mult s-au gandit la tine si vor sa iti puna la (in) picioare visele lor.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Moda lunii martie 2020. Afla ce trebuie sa porti pentru a fi in trend

Femeile adora sa-si schimbe in mod regulat apec...

Moda

Cum sa te imbraci intr-o zi calda de vara?

Vara este anotimpul preferat pentru multa lume,...

Celebs & Style

Bobbi Kristina Brown a murit la 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston...

Editorial

You have the right to remain silent!

Sa va fie clar: nu mi-a placut si nici displacu...

Editorial

Calm si liniste de toamna ploioasa

A venit toamna cu zile scurte si intunecate, ia...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...