Va aflati in:

Articole / Moda

Cinci perechi de pantofi pentru o viata!

Publicat: 19.05.2020

 cinci perechi de pantofi pentru o viata modele pantofi la moda ce pantofi se poarta ce pantofi mi se potrivesc  pantofi frumosi pantofi ieftini pantofi trendy pantofi sic pantofi chic
Modelele de pantofi care nu trebuie sã îþi lipseascã

ªtim, niciodatã nu ai suficienþi pantofi. Fie cã ai o pasiune pentru cei cu toc, cei cu platformã, orice cei cu talpã joasã, orice femeie îºi doreºte sã aibã din ce în ce mai multe perechi de pantof. Însã trebuie sã te asiguri cã nu faci pasiuni pentru modele de care nu te poþi bucura ºi cã ai, în garderobã, ºi modelele clasice cu care nu dai greº niciodatã.

 cinci perechi de pantofi pentru o viata modele pantofi la moda ce pantofi se poarta ce pantofi mi se potrivesc  pantofi frumosi pantofi ieftini pantofi trendy pantofi sic pantofi chic
O pereche de balerini comozi
Balerinii sunt acei pantofi pe care trebuie sã îi ai neapãrat din douã motive: în primul rând, completeazã de minune o þinutã casual, fie cu fuste largi ori creion, fie cu jeanºi sau pantaloni eleganþi. În al doilea rând, îi vei iubi ºi aprecia în mod cert în momentele în care alþi pantofi þi-au chinuit picioarele. Aºa cã, tine aproape câte o pereche de balerini, indiferent de situaþie.

Stiletto

Pantofii stiletto sunt, probabil, cei mai iubiþi pantofi. Asta pentru cã ei îþi vor oferi un look elegant ºi, totodatã, plin de mister. Nu-i aºa cã sunt primii la care te gândeºti atunci când vine vorba de o þinutã chic dedicatã unui eveniment important? Fii sigurã cã ai cel puþin o pereche de pantofi stiletto, pe care sã îi porþi cu rochii elegante, pantaloni office ori fuste creion.

Oxford
Pantofii Oxford, inspiraþi din moda masculinã, sunt o alegere numai bunã pentru un stil boem ºi relaxat. Îi poþi purta cu pantaloni, fuste în pliuri, rochii casual ºi în multe alte variante. Pantofii Oxford sunt acea variantã pe care te poþi baza atunci când vrei sã îþi plasezi stilul între elegant ºi relaxat.

Pantofi cu talpã ortopedicã
Dacã stiletto sunt o variantã prea incomodã pentru tine ºi vrei, totuºi, sã porþi încãlþãminte mai înaltã, poþi încerca sã porþi pantofi cu talpã ortopedicã – sunt comozi, chic ºi se adapteazã multor stiluri. Poþi sã îi porþi cu jeanºi, dându-le un aer mai chic, ori cu diverse rochii ºi fuste.

Pantofi cu toc comod
Pentru zilele în care îþi e dor de stiletto, însã trebuie sã fii fresh mai bine de 12 ore, pe aceeaºi pantofi, îþi recomandãm tocurile mici ºi comode. Gãseºti aceºti pantofi din ce în ce mai des în ultima vreme, în variante cât mai colorate, din piele naturalã, lãcuitã sau întoarsã, iar aceste modele se potrivesc de minune cu jeanºii cu talie înaltã ºi un tricou alb, spre exemplu!

Sigur, lista modelelor de pantofi pe care am vrea sã-i purtãm într-o viaþã nu se terminã aici. Însã aceºtia sunt cei pe care e bine sã nu-I excluzi din planurile tale, pentru cã sunt cei mai versatili. Pe toþi îi gãseºti pe online, unde ai de ales dintre mii de pantofi de piele chic!

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Stilul office - cum alegi tinuta perfecta pentru birou?

Alegerea unui tinute office potrivite poate fi ...

Moda

5 moduri cool de a purta un hanorac

Considerat in trecut un articol vestimentar rec...

Celebs & Style

Eva Longoria si Eduardo Cruz s-au despartit definitiv

Povestea de dragoste chiar s-a terminat pentru ...

Relatii & Sex

De ce credem toate minciunile barbatilor

Se spune ca noi, femeile, avem un anumit atu, u...

Relatii & Sex

Ai langa tine un obsedat de pornografie?

Iubitul tau are o colectie impresionanta de rev...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

De ce sa faci nunta la palat? Descopera cele mai importante avantaje!

Organizarea unei nunti este un proces complex, in timpul caruia viitorii miri trebuie sa fie foarte atenti la toate detaliile, incepand de la locatia pe care o aleg si pana la mancarea pe care o vor servi invitatilor...