Va aflati in:

Articole / Frumusete

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (2)
rica - 06/09/2008

e bun artico;ul si sfaturile,dar ce ma fac daca e ereditar?i-mi cade mult par,sm incercat mai multe metode si nici un rezultat.Ma puteti ajuta?

Elena - 13/02/2013

Parul poate sa cada dintr-o gramada de motive... cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, sa-ti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine. Din pacate la mine tratamentele naturiste nu dau nici un rezultat:( Asa ca momentan urmez un tratament cu minoxidil de la Rogaine si parul nu mai cade decat 2-3 fire pe zi.. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se regenereze complet in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu stie ca am probleme cu caderea parului, pentru ca nu se observa deloc ca am parul foarte rar. Eu le-am comandat ambele de pe internet ca in farmacii n-am reusit sa gasesc nicaieri.. voi ati folosit Rogaine? Ce rezultate ati avut?

Frumusete

Ingrediente naturale care te ajuta in regenerarea parului

In ziua de azi tot mai multe persoane se lovesc...

Celebs & Style

Halle Berry va lansa o linie de lenjerie intima

Actrita Halle Berry va lansa in 2015 in magazi...

Tu faci diferenta!

Iubitul meu este extrem de gelos, ce ma fac?

"Sunt cu iubitul meu de patru luni si el e...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara