Va aflati in:

Articole / Casa si Gradina

Amenajarea barului

Publicat: 28.02.2009

Elementul cel mai important al barului este tejgheaua. Amplasata la 1,10 m inaltime fata de pardoseala, ea este piesa care delimiteaza zona de preparare si servire a bauturilor de cea a "clientilor". In fata sunt insirate scaunele specifice, iar in spate, sub nivelul tejghelei, la 90 cm fata de pardoseala, apare un blat de preparare sub care se tin sticlele de bauturi, la vedere fiind numai cateva pahare, shakere, accesorii diverse. Peretele din spatele barului poate fi unul de expunere, din caramida aparenta, lemn, oglinzi, inox, avand culori tari, texturi brutale.

Cel mai simplu lucru pe care il putem face, mai ales cand ne-am decis ca livingul e prea mic si e momentul sa renuntam la balcon pentru un plus de spatiu interior, este sa folosim parapetul vechiului geam ca tejghea de bar. Finisand bine peretele, caloriferul poate ramane pe loc. Aici pot fi amplasate rafturile pentru sticle. Pentru pahare putem cumpara un rastel din inox cu prindere pe tavan pe care il putem monta in golul ferestrei, sub buiandrug. Daca exista posibilitatea si spatiul permite, pot fi amplasate din loc in loc spoturi sau aplice.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Casa si Gradina

Reamenajarea curtii: 5 recomandari utile

Daca locuiesti la casa si dispui de propria cur...

Celebs & Style

Robert Pattinson s-a ras pe cap

Robert Pattinson are un nou look! Starul din T...

Cariera

De ce iti trebuie un site

Din ce în ce mai multe firme îsi d...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...